Daca sotia este o karatista profesionista precum era Cynthia Rothrock atunci e in regula. Cu toate acestea acest barbat nu isi va depasi statutul de timid si fatalau, dar asta e.
Insa nu toate situatiile de pe strada necesita si lupta fizica, unele in schimb, da.
De ce, lui i se face instantaneu frica si fuge inapoi acasa, lasandu-si nevasta sa se bata in locul lui?
Nu inteleg, ala este barbat sau papagal motat?
Dar de ce sa se bata? Pumnii tin loc de minte?
Mentalitatea romaneasca!
De ce are nevoie de ajutorul sotiei, atunci?
Vad toti vorbesc de batai, de karate, de probleme genul asta, dar tu nu stiu exact ce ai intrebat, nu ai fost clar ce fel de probleme.
Deci ori toti bat cimpii, ori inteleg eu altceva Cu ce problema ai putea sa te confrunti cand iesi undeva cu sotia? Daca nu spui, uite esti catalogat papagal motat, fatalau si ca ar trebuie sa fii pus sa dai limbi
asa zice unu pe aici.
Hai inteleg esti timid si fatalau, pe strada, scuze nu voiam sa zic fatalau, esti timid, linistit, dar nici sa explic, sau sa intrebi ceva clar nu esti in stare?
Daca nevastata e femeia barbat si tu barbatu femeie, stai acasa la cratita, asa ca fa bine si spune o eventuala problema ce ar putea apare si dupa poti primi un raspuns mai clar, mai corect.
Ok arata ca nu esti fatalau
E normal ca partenerul sa îți ia apărarea intr-un conflict, asa e ok și instinctiv.Dar daca se bate soția în locul tau sau îți stă de garda de corp e ciudat.
No comment.
In alt thread intrebai daca femeia poate cere barbatul in casatorie.
De putut, poate, de ce sa nu poata, nu e interzis, insa, cine mai e barbatul in relatie? Daca se cearta cu cineva, o suna pe sotie sa vina sa ia la bataie agresorul? Poti fi timid si linistit, insa iti poti lua apararea.
Cum vine asta să îl apar eu? Adică sa ii pun pe fuga pe aia care se iau de el și el sa se uite la mine? Scuze dar în cazul asta ala nu mai e bărbat ci fetiță!