| Zuzzy05 a întrebat:

Daca un cuplu practica aceeasi meserie, sau lucreaza in acelasi loc de munca, care sunt consecintele acestui fapt? Cei doi se vor apropia, sau pot aparea neintelegeri? Care e parerea voastra?

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să nu amestece treburile de la serviciu cu cele de cuplu.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

E mai bine sa nu aiba aceiasi meserie.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Neintelegeri 100%

| Q69 a răspuns:

Depinde si ce lucra si unde...
poate fi si favorabil pot aparea si neplaceri

| McMihai1993 a răspuns:

Depinde de la individ la individ

| AleyMix a răspuns:

Pai ...sa stii ca nu e ca si in filme, de exemplu cand tatal lucra cu fiul la aceeasi firma sau ceva de genu. Nu e chiar asa. Uite daca ei lucreaza la un loc pot aparea neintelegeri deoarece unu zice intr-un fel si celalalt partener altfel si se cearta. Dar daca sunt tineri si asa. poate nu au treaba. Poate se bucura unul de altul si nu apar neintelegeri. Aici e vorba de supunere sau intelegere. De exemplu trebuie sa il intelegi pe cel de langa tine si sa ii dai dreptate sau sa ii spui cumva si sa iasa la capat sa nu mai apara neintelegeri. Sper ca te-am ajutat

| Animsai a răspuns:

Sa iti dau un exemplu.Parintii mei sunt doctori laughing si lucreaza amandoi la acelasi spital.Cateodata sunt amandoi in aceeasi sala de operatie.Si iti pot spune ca relatia lor este absolut normala.Cateodata mai sunt mici certuri, bineinteles atunci cand vine vorba de diagnosticul pacientului. Dar acasa se comporta absolut normal.Parerea mea este ca daca un cuplu practica aceeasi meserie sau, cum ai zis, lucreaza in acelasi loc nu este nici o problema.Mai ales daca au mult de lucru, nici nu se vad :p.Nu iti face probleme. Sper ca te-am ajutat! happy

Întrebări similare