Dar cine vede un om de 29 de ani ca pe unul de 20 de ani? Mi se pare o afirmatie ridicola pentru ca a fost formulata la modul general si o consider rupta de realitate.
Nu e o diferență așa de mare, nu-ți mai bate capul!
Daca avea 50 și i-ar fi dat 20, atunci era o problemă.
Esti copilaros, visator si probabil te ai pastrat curat mergi pe la biserica este impacat cu tine vesel tot timpul. Eu cred ca rezoneaza cate ceva. Si e cea mia buna parte ai parte de fete mici, poate cuminti si e o stare pe care inima ta o doreste sa nu vrei sa fi mai adult ca nu te ajuta decat la plata impozitului, tigari si pacate.
Pai cam tot stilul de viata sta la baza. De la personalitate si comportament, pana la alimentatie, miscare, vicii, ocupatie, etc. In functie de caracteristicile astea, corpul ti se dezvolta intr-un mod anume.
De exemplu un tanar de 29 de ani care a lucrat cativa ani doar ture de noapte si care bea cafele mereu, fumeaza, si mai bea cate o bere cand si cand, arata ca unul de 39 de ani.
Pe cand daca luam acelasi tanar care lucreaza la birou ture de dimineata, nu are vicii, si face miscare cat de cat in timpul liber, arata ca unul de 20.
Nu este deloc neobișnuit ca un om de 30 de ani să pară de 20 sau ca unul de 20 să pară de 30. Se întâmplă frecvent. Aspectul fizic depinde de genetică și de stilul de viață.
Pentru că: Ești pitic, ai ajuns la vârsta de 29 de ani și nu ai o relație, ești "sensibil" și te înțelegi bine doar cu mama. E clar - ești narcisist și ai o părere foarte bună despre tine.
Un sfat: Nu mai posta pe TPU și încearcă să-ți găsești gagică.
Asa sunt multi din generatia asta, arata mai tineri decat sunt. In mare parte e genetic, adica au gene bune, dar si alti factori produc imbatranirea prematura cum ar fi stresul, fumatul, alcoolul expunerea la soare. Tu daca nu faci aceste lucruri e normal sa arati mai tanar decat altii
Prima data te gandesti la fizic cand spui ca X pare asa tanar / batran, pe locul 2 poate intra comportamentul, "te comporti copilareste" (sugerand ca desi esti om in etate, ai modalitati inca de tanar) si nu cred ca mai exista alte idei despre subiectul asta, doar fizic / comportamental deoarece cele 2 ne sar in privire din primele momente.