| Just4Joker75 a întrebat:

Buna TPU? Daca vreti sa va faceti o relatie, puneti pret pe aspectul fizic, ( " frumusete "al persoanei de langa voi, sau nu conteaza acest lucru si va axati pe alte principii, cum ar fi, sa ma inteleaga, sa fie comunicativ, sa ma faca fericit/a sa ma iubeasca, sa -mi fie alaturi la bine si la greu...

Răspuns Câştigător
| LadyLilith a răspuns:

In primul rand trebuie sa-ti placa aspectul fizic al persoanei respective macar un pic ca sa incepi sa stai de vorba cu el/ea. Initial conteaza. Dupa aceea apar si trasaturile ei, cum se comporta, cum vorbeste, cat te intelege samd. Eu zic ca si aspectul fizic conteaza, dar e mai important sa te iubeasca, sa fie fidel/a, sa comunicati si sa fiti pe aceeasi unda. Poate sa fie cel mai frumos baiat/cea mai frumoasa fata din lume daca are o personalitate nasoala, te inseala etc.

| Just4Joker75 explică (pentru LadyLilith):

Sa sti ca toti suntem frumosi in felul nostru dar, suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu asa ca ar trebui sa ne deschidem sufletele si sa ne facem prieteni noi lasand prostiile la o parte cum ar fi : ala nu imi place, e urat..., e prost,... Toti suntem la fel de frumosi si draguti pana la urma toti aveu un defect, acela ca nimeni nu-i perfect

| LadyLilith a răspuns (pentru Just4Joker75):

Da, sunt de acord.Fiecare fiinta umana e superba. Dar daca nu te potrivesti cu cineva, are rost sa continui?! Nu!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din ce spui tu cu sa ma iubeasca, sa ma, sa ma, etc, deja dai dovada de egoism.Care nu face casa buna cu o relatie.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Trebuie un pic din toate pe care le-ai scris in in intrebare. Trebuie sa existe si atractie fizica, si intelegere, si iubire, sa fie de toate ca sa fie o relatie reusita.