Buna.Pai poti sa ii cumperi ceva ce sa ramana un lant o bratara ceva de genu. sper ce te-am ajutat
Buna.Probabil, cel mai pretios cadou oferit mamei tale de 8 martie este modul in care tu ii poti arata dragostea ta fata de ea, felurile prin care o poti face fericita zi de zi; cu siguranta asta conteaza de 1000 mai mult decat orice cadou fizic oferit. Insa, daca ar fi sa-ti dau un sfat, incerca un cadou care sa ii fie aproape mamei tale zilnic si care sa ii aduca aminte de tine, ca fiica, mereu. Un sfat: in dimineata zilei de 8 martie, zii cat de mult o iubesti si multumeste-i pentru tot ce a facut, face si va face pentru tine. Cu siguranta va ramane mai mult decat impresionata!
Eu i-am luat o carte, pe care i-am si dat-o. Nasol a fost ca nu i-a placut deloc Sper ca urmatorul sa fie pe placul ei
Eu i-am cumparat mamei mele o inima cam de 1 metru pe care scrie "Te iubesc foatre mult si as vrea ca toata viata mea sa fii alaturi de mine."! Cred ca e ceva special si o sa-i placa si mamei tale!
Poti sa-i faci micul dejun, daca merge la serviciu, si dupa ce vine faci cina si la cina ii dai ceva simbolic, un buchet de flori sau un lant, o bratara, poti sa le faci si manual. Parerea mea...
Iai mamei tale un buchet de flori care ii palce ei in buchetul de florii sa fie o scrisoare scrisa de tine si pe o floare sa fie agatat un set format din lant cercei bratara si inel eu zic ca ar fi un cadou special pentru o mama si sa stii ca chiar daca iai da si o floare mamei tale pentru ea ar insemna un cadou foarte foarte deosebit. Sper ca te-am ajutat in privinta asta.:*:*
Buna. I`ai o brosa, un lant cu initiala prenume`lui ei, o felicitare, etc.
fundita?
anonim_4396 întreabă:
Andra2222 întreabă: