| yoman13 a întrebat:

Dau funda cui ma lamureste in urmatoarea situatie. Ideea e ca dupa 4 ani de liceu, timp in care o colega mi-a dat jeturi, in ultimul timp si-a schimbat atitudinea fata de mine. Am dansat la banchet, apoi cand am fost la o cabana m-a muscat de buza si seara am ajuns sa dormin unul langa altul, in acelasi pat. Ideea e ca m-am trezit la un moment dat si eram nas in nas cu ea, ea dormea...Si am prins curaj si am pupat-o de mai multe ori si am luat-o in brate. Ea e o fata super, din toate punctele de vedere, dar mie mi-a mai spus in trecut ca nu vrea nimic cu mine. Ce sa fac acum? E posibil sa fi fost treaza si sa ma lase totusi sa o pup? Ma gandesc sa ii spun, dar daca as sti ca ea era treaza, s-ar schimba situatia. Asa nu prea vorbim, aproape deloc, nici la scoala... Dau funda celui mai bun sfat. Mentionez ca suntem clasa a 12-a si amandoi plecam la facultate in acelasi oras. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Salut! Ce poti sa pierzi daca incerci? Te-a respins o data, de doua ori, chiar conteaza? Cine stie poate s-a razgandit.
A 3-a oara e cu noroc.Poate si-a dat seama ca tu tii la ea si a regretat ca te-a refuzat mai demult.Poate ca atunci cand te-a refuzat pur si simplu nu era pregatita de o relatie... Daca incerci nu ai ce sa pierzi. Daca stai, ei bine atunci s-ar putea sa regreti intrucat nu o sa va mai vedeti atat de des si iti va fi cu atat mai greu peste cativa ani sa-i ceri o intalnire daca te razgandesti si decizi ca ai sentimente pentru ea.
Daca nu ti-e teama de un refuz, ceea ce nu cred ca iti e, atunci du-te si intreab-o pentru ultima oara. Poate s-a razgandit, poate nu. Oricum este mai bine decat sa fie ceva incert.
Iti urez o seara placuta in continuare!

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu ii spune nimic direct si nu vorbbi cu ea despre cabana. Invit-o undeva unde stii ca ii place sa mearga, ofera-i o floare si fa-i complimente. Daca vrea ceva cu tine, ai sa intelegi clar din reactia ei.

| SkyPilot a răspuns (pentru SkyPilot):

Dansatul nu inseamna nimic, dar muscatul de buza da. Si aproape sigur ca era treaza cand ai luat-o in brate si ai pupat-o, dar nu va recunoaste asta happy
Fetele vor sa lupti pentru ele, sa le cuceresti. Rar pica para malaiata.

| m4n1ak a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, poate s-a razgandit in privinta aia. Fetele de obicei is asa... Eu zic sa te bagi cu ea, pana la urma ce ai de pierdut?