Eh
Asa invata'
O sa se trezeasca' la 18 ani
Ca nu stie ce e aia relatie
Nu o sa stie nimic o sa o ia toti de fraiera'
Mai bine acu de mica ca sa stie cand va fi mare
Sfaturi primesti dar o sa ai parte si de critici
Asa e lumea wtf?
Si mie imi sare tzandara cand sunt criticat...
Dar o data ce am pus intrebarea imi asum si unele criticialtele le mai si comentez
Cel mai bine sa te adresezi unui psihilog. Acesta are multa experienta si te va aduce la ideea cea mai buna. Daca tu il cunosti pe acest baiat si ai destula incredere in el, atunci totul e OK, dar daca nu ii cunosti familia si anturajul, mai ales ca vei putea merge rar la el si in timp ce vei lipsi nu vei sti ce va face, atunci mai bine o lasi balta.
Nu vezi ca baietii isi bat joc de tine, a stat ala cu tine, acum vrea si primul, maturizeaza-te draga mea.Si relatiile nu sunt pentru tine esti inca mica, traieste-ti viata, invata sa fi cineva. Bafta
Aa. wow! la 14 ani ai fost cu unu 1-2 luni si nu v-ati vazut niciodata? deci a fost iubire pe mess.aham.si el cum te place? din poze? aham.stii tu singurica ai zis ceva intelept in intrebare/poveste.ai doar 14 ani! lasa baietii ca nu dispar ei de pe fata pamantului.Invata, fa ceva interesant pentru varsta ta, ca pentru pupici si imbratisari si copii ai tooot timpul din lume.ca nu murim in 2012!
si... da urat! ai stat cu x, v-ati despartit, te`ai combinat cu y, x si y sunt prieteni buni, da x are prietena, da` a vorbit cu tine pe mess si s`a despartit de aia. aham, vrajealaaa!
copilariti fratilor ca la 30 de ani o sa plangeti dupa anii astia!
Pai si nu ai inteles nimic din ce au zis toti? las`o balta! esti mica.isi bat joc de tine!
bai da toti copiii de pe TPU sunt cu gura mare si nesimtiti?
unu` nu sunteti in stare sa scrieti corect da` voi aveti probleme in dragoste.si mai si comentati!
Hey :*
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i uiti pe amnd2.
o relatie pe mess nu se poate numi relatie. adica nu se bazeaza pe o dragoste adevarata. e doar o persoana in spatele unui calculator. inteleg ca te vedeai cu el o data pe luna. dar cel mai adesea relatiile la distanta nu rezista pentru ca intervine infidelitatea. Sfat : Uita-i pe amandoi, continua clasa a 8-a si nu te mai gandi la iubire asteapta liceul [ la 14 ani nu este o iubire adevarata este una de adolescent.la varsta asta iubirea raneste. ]
anonim_4396 întreabă: