Bipolar inseamna altceva... sa ai episoade de manie si depresie, de cateva ori pe an. Ce ai tu se rezolva prin experienta in relatii.
Pai problema e asta, nu prea am relatii nu am cu cine si nu ma prea pot atasa de nici o fata ca sunt genul a 2-a intalnire deja o vreau..plus ca am skill 0 la relatii, la 16 ani nu am avut o relatie mai lunga de 15 zile nu sunt foarte handsome + ca nu ma prea place nimeni ca sunt rece
Nu stiu daca o sa te incante asta, dar mi se pare normal ca la 16 ani sa nu fi avut o relatie lunga. Daca vrei intalniri trebuie sa fii comunicativ, dar nu foarte, altfel te trimit in friendzone. Incearca ca atunci cand vorbesti cu o fata sa fii simpatic, sa faci glume, intreab-o despre ea, nu acapara conversatia cu subiecte despre tine, iar cand vezi ca fata bate in retragere, nu insista, altfel intri in friendzone. In rest, le inveti singur cu timpul. Ideea e sa nu te subestimezi niciodata in fata unei fete, dar nici in fata ta, pentru ca asta iti scade increderea in tine si ajungi sa te comporti intr-un fel care nu te caracterizeaza si sa fii inhibat.
Se pare ca bipolaritatea este produsa de ceea ce mancam. Mancarea de un anume tip, dezechilibreaza corpul si avand deficiente de anumite vitamine si minerale, incep sa avem probleme de sanatate, de comportament samd.
Cu o hrana echilibrata zi de zi, bipolaritatea se poate corecta si revenii la normal.
In primul rand, dieta se bazeaza pe foarte multe legume si fructe proaspete si probiotice (chefir) luate de 3-4 ori pe zi. Carnea, doar foarte putina si intotdeauna alaturi de o portie mare de vegetale sau salata proaspata. se renunta definitiv la dulciuri si zaharuri, la alcool si cereale.
Schimbarea radicala a hranei de zi cu zi, duce la schimbarea metabolismului si in scurata vreme, organismul primind vitaminele si mineralele necesare, se va ajusta si se va comporta imbucurator de bine si normal.
Ca sa scapi de starile de nervozitate, trebuie sa te axezi pe un sport, ca sa elimini starile negative care te acapareaza cateodata.
Un sport practicat pana la epuizare, te goleste de stress si nervi! Alerga, fa un sport, minim 1 ora pe zi, practicat intens si vei vedea cat de bine te vei simtii dupa aceea, dar nu uita de hrana sanatoasa pe care trebuie sa o mananci, ca totul sa functioneze normal.
Si... cine ti-a pus diagnosticu' asta? Internetul?
Cum puteai ca inainte sa afli ca esti bipolar sa ai prieteni, iar acum, dupa ce cica ai aflat, nu mai poti? Nu s-a schimbat nimic. Esti acelasi tu, cam pampalau, dar tot tu esti.
Eu la 16 ani aveam maxim o relatie de 3 zile...cea mai lunga :-)). Don't worry, be happy. Invata sa te simti bine in pielea ta, tu cu tine insuti iar relatiile vor veni de la sine
Alexandragabriela93 întreabă: