Nu e ciudat deloc. Ar fi fost ciudat daca iti cumpăra 6 trandafiri, indiferent de culoare.
Vai dar ce superstițioasa esti, in loc sa te bucuri de cadou tu ce faci îi cauti nod in papură adica defecte, vezi ca daca i reprosezi lui ceva incepe scandalul si daca e violent te si bate.
Buna! Ce conteaza culoarea? E un gest frumos si nu ar trebui sa stai sa cauti semnificatii pentru culoarea trandafirilor. A luat ce i s-a parut lui ca e mai bine.
Hahahaha
Cum stai tu și te gândești ce înseamnă culoarea trandafirilor că ai văzut tu prin filme că ar trebui sa fie roșii iar el efectiv ia luat pe primii pe care i-a găsit.
Unele va puneti sa cautati acul in carul cu fan...in loc sa va bucurati de relatiile voastre stati sa dramatizati orice gest al partenerului, nu e sanatos pentru psihicul vostru sa faceti d-astea.
Desparte-te imediat de el! Cum a îndrăznit să-ți cumpere trandafiri albi?!?! El nu știa că tu vei interpreta asta complet aiurea?
Nu te mai gandi la simboluri. Barbatii nu gandesc asa. Cumpara ce flori gasesc si le plac. Nu se gandesc ce simbolizeaza culorile.
Nu exista asa ceva... A vrut sa iti ofere ceva mai deosebit... Rosii a cumparat toata lumea.
Ce prostuta esti.
Frate, pe bune?
Bucura-te ca ti-a luat si nu mai pune intrebari penibile, altii nici macar un trandafir amarat nu le cumpara iubitelor lor, ar trebui sa apreciezi mai mult gestul.
Nu mai despica firul in 4... bucura-te de trandafiri, poate nu o fi gasit rosii sau erau aia rosii mai stricati, barbatii nu stau sa gandeasca asa mult. Iar din cate stiu eu trandafirii albi inseamna puritatea. Dar astea sunt niste superstitii, nu te lua dupa ele.
Daca ti-a dat albi inseamna ca nu te mai iubeste si sa cam plictisit de relatie si vrea altceva. daca te iubea lua rosii.
Vai... nu pot să cred...clar te înșeală și a dat alteia trandafirii roșii și ție pe ăia albi "((
Buna.Trandafirii albi inseamna iubire intre prieteni iar roșii iubire adevarata intre doua persoane adevărate.Acum nu stiu ce a a vrut sa faca iubitul tau, doar poate ca i s-au părut mai frumosi trandafirii albi si pe aia ti i-a cumparat.