| kati3mary a întrebat:

Buna,TpU :]
De anul trecut m-am imprietenit cu un baiat din gasca lu' sora mea mai mare,si ne intelegeam foarte bine,pana cand am aflat de la prietenii lui ca vrea sa fie cu mine (si mie imi place mult de el,dar nu cred ca vreau).
E genul de baiat smecher,caruia nu-i prea place scoala (a reusit totusi sa intre la liceu,dupa ce a luat corigenta la mate big grin ), nu vorbeste prea urat,dar e un pic de tot cam golan...
Cu mine si cu surorile mele se poarta foarte frumos,ce-i drept; ne vedem uneori,vorbim fata in fata sau la telefon, si cand ne intalnim ma tine de mana...Totusi,nu vreau sa fiu cu el,vreau sa ramanem prieteni,exact cum suntem acum,pentru ca e perfect asa,dar daca spun "nu",mi-e teama de reactia lui. Ce sa fac? happy
P.S.: Dau fundita,si nu ma jigniti, ca nu-i frumos! big grin

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Din cate scrii si din modul in care scrii, pari o fata foarte, foarte, si inca o data, foarte OK. Nu ai ce cauta cu el, intr-adevar, intuitia feminina nu te inseala.
Cel mai bine, si crede-ma ce zic, am trecut prin diverse, cel mai bine e sa il intrebi, atunci cand te tine de mana, daca el spera ca veti fi impreuna. Si sa insisti sa zica Da sau Nu, ca un barbat! (asta sigur o sa-l faca sa demonstreze ca e barbat, si are curaj). Si daca zice nu, ii spui ca e bine ca gandeste asa (nu spune "ma bucur", il demoralizezi de tot) sau, daca spune da, ii spui franc, just, drept (cum vrei tu, in orice caz, direct, fara ocolisuri) ca tu nu te gandesti la "amandoi" si ca degeaba isi face sperante. Daca va intreba de ce, ii spui clar: nu esti responsabil. Esti un prieten bun, amuzant, dar in ritmul asta nu vei avea un viitor prea stralucit. Punct.
Daca te vrea, o sa se schimbe. Asta nu inseamna ca ai sa-l accepti vreodata.
Fii o prietena adevarata si spune-i ce gandesti.

| kati3mary explică (pentru valentingb):

Wow,ce profund, si dragut din partea ta :3
Crede-ma,am sa ma gandesc la ce mi-ai spus... totusi,nu sunt sigura: ma simt prost sa fac asta; e un golan, dar e oarecum sensibil, si nu vreau sa spun ceva care sa-l raneasca. Tin foarte mult la el, chiar daca e adevarat ce ai zis, si chiar daca e corect sa procedez asa.

10 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ce te faci daca nu e cum spune Valentin si asa zisu Golan se schimba si Devine un Baiat ok -Ai fi dispusa sa il accepti? Vezi ca dintr-e totate lucrurile pe care le poti schimba la un om cel mai usor e Personalitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu faic greseala sa il intrebi ce ti-a scris valentingb deoarece tipul, daca zici ca este cam golan, are s-o ia ca pe o invitatie si n-ai sa vezi schimbare la el in veci, mai bine incearca sa te departezi de el usor usor, camd te tine de mana incearca sa-i spui ca nu te simti bine sia ai face bine sa pleci acasa, gaseste diferite motive pentru al "degaja" si-ai sa vezi ca intelege, daca vezi ca tot incearca nu ramane decat sa-i spui ca vrei sa ramaneti decat simpli amici si atata tot, de ce nu ceri sfaturi surorilor tale?

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca daca afla sora mai mare...laughing
Daca e golan si nu se schimba, care-i problema? Sa nu se schimbe, e viata lui, KatyMary are viata ei. Dar pentru ca totul sa fie ok, sa-i explice, mai baiatule, asta-i realitatea, obisnuieste-te cu ideea ca n-ai sa ma ai. Punct.
Mai doamna de atat nu are cum sa fie, si nici nu are de ce sa fie.
Si nu-ti fa griji, daca e golan cu adevarat, o sa treaca rapid la alta.

| kati3mary explică (pentru valentingb):

Ok laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru valentingb):

Daca ai fi fata si ai avea de'aface cu un asemenea specimen nu ai mai rade cu gura pana la urechi

| LikeGreen a răspuns:

Explica-i situatia asa cum este, fii intodeauna sincera.O sa inteleaga mai tarziu adevarul chiar daca nu ii convine.
Succes!

| kati3mary explică:

Multumesc mult, am inteles acum... Si da, am implinit de curand 14 ani, mersi de complimente happy
Trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa-i explic, ca sa nu fie mai rau, ca altfel nu se poate.

| kati3mary explică:

Mi-am schimbat si setarilewinking

| StfStf a răspuns:

Fa cea ce simti daca nu vrei sa fi impreuna cu el nu i spune direct nu ia-l mai pe ocolite spune-i ca nu ai sentimente fata de el si gata sau daca si tie iti place de el vorba aia,, incercarea moarte n-are'' cine stie poate in viitor o sa fie cu altcineva si tie o sa iti placa mai mult de el si dupa o sa ramai cu ochii in soare.