Buna,
Nu trebuie sa-ti faci griji. Canalizeaza-ti energia catre altceva.
Te simti singura si totusi, vad ca stai pe TPU (e o solutie buna). Stiu din proprie experienta ca singuratatea e greu de suportat. Iti recomand sa-ti gasesti niste preocupari constructive. Se zice ca fericirea vine din interior si nu ti-o poate da altcineva. Incearca sa ajuti lumea (chiar de pe TPU). Uite, cum incerc eu sa te ajut pe tine. Oferind ajutorul tau altora vei vedea in afara problemelor tale si vei uita de ele. Ba chiar vei intelege ca sunt altii ca si tine.
Deasemeni poti sa tii si un jurnal si sa simti ca iti comunici emotiile, trairile. (Cumpara-ti un caiet frumos in care sa-ti fie drag sa scrii si fa-ti un obicei din a-ti scrie gandurile, problemele; fa-ti planurile pe el, etc.)
Cand incepi sa ajuti oamenii ti se deschid tot felul de sanse de socializare.
Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu.
Esti la timp sa inveti engleza sa mai suporti 2 ani si apoi sa pleci din tara in Marea Britanie pentru a scapa de probleme
Ai incercat sa n-o bagi in seama? Ai incercat sa nu-ti pese de ce crede cineva despre tine? Fi tu insuti, si daca cineva nu te place...sti ce? Poate sa se duca naibii, viata ta nu depinde de o singura persoane.
P.S: Multora le plac fetele timide.
Acelasi lucru voiam sa ii zic si eu, presupun ca nu mai trebuie vreau doar sa iti dau dreptate
Effy35 întreabă: