Nu ai ce sa faci decat sa ignori, iar daca se mai ia de tine sa ii spui ca vei depune plângere la poliție.În situația de față nu prea ai ce sa încerci sa aplaneze sau sa schimbi, nu va place si basta, viata merge inainte.
Dacă totuși te ai înțeles cu ea pana la 20 și te au crescut înseamnă că nu sunt asa rai. Ai greșit și tu atunci când ai chemat politia, a fost un gest cam extrem după părerea mea. Eu zic sa încerci tu sa lași de la tine fiindcă ești mai tânără, cere ți iertare și vezi ce se întâmplă. Dacă femeia a prins ura ori are vreun motiv pe care tu nu l ai mai scris ori este ea atât de dificila încât nu ai ce sa faci decât sa ți vezi de drum
Credemă că este extrem de dificilă! Eu nu i-am gresit cu nimic, ea nu a fost de accord ca eu să merg la mama. Când eram mai micuță 14 -15 ani nu mă lasă nici să mă lăsa nici să ies cu prietenele.
O ignori sau te muti din blocul acela. Iar baba o sa vada cand o sa ajunga la batranete si nu o sa aiba pe nimeni
Din primele randuri, te exprimi prost. Romanca e si maica ta, ca nationalitate, dar nu e caucaziana ca tatal tau, e de etnie rroma.
Probabil ca are ura pe tine si pe mama ta.
Oricum sa nu iti fie rusine ca mama ta e rrom (tiganca).
E tot om si poate un om mai bun ca multi "romani"
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru ROM:
ROM2 romi m. popular Persoană care face parte dintr-un grup etnic originar din India, răspândit aproape în toată lumea, ducând (în unele zone) o viață seminomadă; țigan
https://www.qdictionar.com/definitie-dex/rom.php