anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU,de cateva zile m-am indragostit de o fata dar ea nu ma place dar si prietenul meu o place,stiu ca nu am sanse la ea dar cu toate ca imi place de ea îl ajut pe prietenul meu sa fie cu ea chiar daca ma doare, ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Zi ca iti e frica sa fii respins și nu ai încredere în tine deloc. Pierzi (orice) în 2 situații și anume când mori și când te dai bătut. Dacă îți place de fata aia cine te oprește sa încerci? Poate fata te place pe tine mai mult dacă ai oleacă de atitudine și te alege pe tine. E ca la loto. Nu ai cum sa câștigi dacă nu încerciwinking

10 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca il place pe el si tu esti sigur de asta, cauta pe alt cineva si vei uita una doua de ea. Faptul ca il ajuti pe prieten mie personal pare a injosire, ai face orice numai sa fii in preajma ei.E toxic ce faci, distrugi dragostea din tine si e pacat.Alta fata are nevoie enorm de ea si nu o are, de iubire vorbesc.

| Mosotti a răspuns:

F bine ca iti ajuti prietenul, daca ea il place, lasa-o sa fie fericita cu el, e f bine ce faci, le faci un bine la amandoi, ca si daca nu sta cu prietenu tau, oricum nu sta cu tine, deci nu ai nimic de pierdut.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

De ce zici ca nu ești destul de bun pentru ea?

| CosminBoss22 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Pentru ca stiu cum arat si oricum daca îi placea de mine se vedea dar ei îi place de prietenul meu, e greu

| Mosotti a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Daca fata l-ar place, simtea el de mult asta, dadea ea semnale cumva, simti cand cineva te place, si apoi se ducea si el la sigur, altfel nu are sens, daca ea e indiferenta la persoana lui, e clar ca nu il place, altfel nu avea cum sa fie indiferenta si dadea un semnal.

Deci e mai bine ca-si ajuta prietenul, poate ea pe el il place, si asa le face un bine la amandoi.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru CosminBoss22):

Zi ca iti e frica sa fii respins și nu ai încredere în tine deloc. Pierzi (orice) în 2 situații și anume când mori și când te dai bătut. Dacă îți place de fata aia cine te oprește sa încerci? Poate fata te place pe tine mai mult dacă ai oleacă de atitudine și te alege pe tine. E ca la loto. Nu ai cum sa câștigi dacă nu încerciwinking

| Ciprian09 a răspuns:

Îl ajuți pe prietenul tău sa fie cu ea, asta ai scris ca o sa faci...

| CosminBoss22 a răspuns (pentru Ciprian09):

Fac asta pentru ca stiu ca nu am sanse cu ea si vreau sa fiu un prieten bun, dar tot ma doare sa stiu ca el o sa fie cu ea iar eu...

| Ciprian09 a răspuns (pentru CosminBoss22):

Iar tu o sa intalnesti o alta persoana de care o sa ti placa si aia e..nu te opresti la prima si intrii in depresii, ce naiba.pe viitor incearca sa te faci si tu placut! salut!

| paulneamtu a răspuns:

Varul meu are o colega la scoala care are 3 iubiti. deci puteti sa o impartitit si voi

| gabriellaa23 a răspuns:

Prietenul tau stie ca si tu o placi? Daca nu stie si o sa se afle asta mai tarziu, aceasta prietenie probabil nu o sa mai existe. Sa nu iti inteleaga intentiile gresit.