In primul rand vorbeste despre asta cu cineva apropiat, de incredere, de-o varsta cu tine sau mult mai mare n-are importanta. E evident ca K1-ul te streseaza si ai 3 variante: incerci cu propriile puteri sa te convingi ca n-ai de ce sa fii stresat, incerci sa depasesti perioada anxioasa cu ceva suplimente naturale (e unul de la Fares Suport emotional parca il cheama, e natural nu-ti afecteaza nimic si te-ajuta in perioadele stresante sau sa faci fata anxietatii, depresiei, atacurilor de panica, etc. e aprox. 30 de lei 60 cutia cu 60 de capsule parca, am luat si eu cand am dat Bac-ul ca tot visam ca-l picam si m-a ajutat sa ma relaxez) sau ultima varianta...renunti la sportul asta, mai ales daca-l faci din vreo obligatie si nu de placere! Ca nu mai crezi in Dumnezeu e ceva personal, tu hotarasti in ce crezi si ce nu, visele au legatura cu psihicul tau si probabil ai o perioada mai dificila peste care vei trece cu siguranta:*, incearca si sa te relaxezi inainte sa te culci, bea un pahar de laptic cald , fa o baie fierbinte, bea un ceai, orice te relaxeaza pe tine. Ai grija de tine!
Daca ce scrii e adevarat, esti in incurcatura. Vreo ex sau un un invidios pe munca ta te a aranjat. Ia ti mama si mergi la un preot de incredere spune i ce ti se intampla. Da acatiste la minim 3 manastiri. Neaparat discuta cu un preot sa ti se binecuvanteze tricouri maieuri, apa sfintita liturghie si maslu. Nu pot participa la slujbe vb cu maica ta. Succes.
Vorbeste cu antrenorul de la K1.
Discuta cu vreun adversar recent pe care l-ai invidiat eventual.
Succes!
Discuta cu un preot, psiholog, antrenor, coleg mai experimentat, ei sunt mai in masura sa-ti dea astfel de sfaturi.Incearca si sa meditezi si sa nu te gandesti la asa ceva
Salut. Biblia spune: Supuneţi-vă deci lui Dumnezeu, dar împotriviţi-vă Diavolului, iar el va fugi de la voi. Apropiaţi-vă de Dumnezeu, iar el se va apropia de voi! (Iacov 4:7, 8)
Fă-ţi timp să studiezi Biblia şi să meditezi la ea. Astfel te vei putea apropia de Dumnezeu şi vei putea găsi pacea minţii şi liniştea interioară.
Pai in primul rand chiar daca nu esti credincios Drumnezeu se scrie cu D mare, asta e asa.In al II-lea rand daca visezi demoni inseamna ca nu ai nimic sfant la tine in casa. Pune macar o inconita sfintita in camera si nu o sa mai apara nimeni ( macar sa incercam ). Acum fiecare avem vise urate cateodata, eu de exemplu de vreo luna am visat ca ma urmaresc multi oameni rai pe o strada unde nu era nimeni si la sfarsit am fost si prins. Acuma fi serios doar bunica-mea mai spune cateodata ca a vazut in vis porunbei albastri sau alte prosti si ca ce inseamna