Sa stii ca nu e bine... sa ai atsfel de vise... sfatul meu sincer care sper sa dea rezultate favorabile e sa mergi la biserica sa spui o rugaciune, sa aprinzi o lumanare, ar fi bine sa te spovedesti, impartasesti si seara inainte sa adormi sa spui o rugaciune, doua te vei simti mai linistita si sper sa nu mai ai atsfel de vise. Dumnezeu o sa te aiba in paza Sa!
Am impresia ca te uiti cam mult la desene. imi aduc aminte ca acum cativa ani erau niste desene numite "WITCH". si ce mi-ai povestit tu seamana foarte mult cu unul dintre episoade) Suna a poveste de adormit copii, culca-te devreme si lasa prosiile nu te ucide nimeni
Sa fim seriosi. Du-te la Camelia si la Georgiana si da-le cu parul pa spinare si vei fi fericita =3 eu te cred. dar tu insati trebuie' sa-ti propui sa fi mai tare si sa nu mai te gandesti ca daca tot te gandesti le visezi mereu. funda?
Am avut si eu o perioada asa. du-te cateva zile la biserica si spune o rugaciune si seara spune la fel cate o rugaciune si o sa iti treaca.
Nu stiu ar trebui sa ii spui mamei tale, poate ai nevoie de un consult la psiholog.NU ca te fac si eu nebuna, Doamne fereste, dar poate este necesar.
Eu stiu de ele si da acelasi lucru mi se intampla si mie te cred dar cred ca ar trebui ca sa ne ducem la un psiholog! sau la biserica pana atunci avem grija de noi
Sincer e visul tau si tu conduci iar daca poti si ai vointa poti sa creezi orice
Mai sa nu crezi ca glumesc am avut un vis cu metin in care eram tot eudar eram ecercuit ce crezi ca am facut pai in visul meu fac ce vreau si am creat o mitraliera dead toti b-)
Si in poza de la avatar sunt cele 2 fete Camelia si Georgiana?:X
sanchiiii du-te mami la psiholog. te-ai uitat prea mult la filme
Te dci la biserica si te rogi si acasa la fel iti cumperi icoane le sfintesti si te rogi acasa
anonim_4396 întreabă: