| Deliaa94 a întrebat:

Buna TPU! De ce in gașca de prieteni se organizează party uri doar că sa facă în așa fel sa ne vedem și să ne apropiem eu și cu persoana de care îmi place și avem sentimente amândoi? Acum in weekendul acesta va fi un party acasă la cineva și deja este organizat totul doar pentru a fi împreună și a ne apropia. Țin să menționez că suntem la inceput, nu avem încă o relație, dar chestiile astea mă fac să înțeleg că vrea să ne cunoaștem mai bine și să ne apropiem! Sunt prietenii lui comuni care și eu de ceva timp m-am implicat in gașca.Eu zic că astea sunt făcute intenționat ținând cont că suntem în cunoaștere încă nu avem o relație dar oricum după fiecare party sau timp petrecut cu prietenii plecam împreună. Voi ce părere aveți? Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca asa erau si inainte, de ce ai crede ca sunt organizate doar pentru voi? Eu nu cred ca cineva organizeaza petreceri doar pentru ca doi oameni din gasca se plac si vor sa se cupleze. De ce ar da cineva banii pentru un party la misto? Faptul ca ajungi mereu sa pleci acasa cu acea persoana, este strict pentru ca el te intreaba, tu raspunzi, si aia e, plecati amandoi. Daca te place si si tu il placi, vorbiti despre asta si fiti impreuna. Nu o sa vina nimeni sa va intrebe pe amandoi si sa spuna "fiti impreuna". Voi trebuie sa vorbiti unul cu altul.

| dinaprilie a răspuns:

E misto viata la 14 ani. Enjoy it!

| AndreeaWTS a răspuns:

Iartă-ma că o să par răutăcioasă, dar dacă vă place unul de altul și "aveți sentimente amândoi" de ce ar fi necesar să se agite alții pentru voi? Aveți probleme? Sunteți de la școala ajutătoare?
Cred că e doar o impresie de-a ta.
Probabil ei fac party pentru că nu mai e pandemie și o pot face.