E nehotărât, probabil mai are vreo fata pe lista de așteptare și nu știe
Nu-i seriosa din moment ce tu l-ai întreba și el evită să îți răspund
Asta e un semnal de avertizare, stai cu ochii pe el și nu te lasă păcălit de niște aparențe
Da,când l-am întrebat de exemplu ieri seară îmi zice că îi e rău că îl doare stomacul și că e acasă ...pai și pe mine asta mă interesa?
Ii mai zici o dată pe urmă nu-l mai bagă în seamă până nu îți răspund
Ce face el se numește diversiune, înțeleg că este posibil sa ii fie rau... cere-i un verdict clar peste 2-3 zile
De ce Nu-l intrebi? Dece nu te duci la el sa vorbește cu el față in față?
Mergi frumos la el și spune-i totul ce simți tu pentru el și ce simte el pentru tine fiecare om in parte este diferit simte altfel trăiește altfel in el nu Toți putem sa fim deschiși uni trăiesc in ei totul fără sa scoată un sunet alți urlă și spune el este altfel Triește totul in el este retras du-te la el ai vorbește cu el spune-i ce ai de zis află Adevărată răspunsul de la el nu de la mine nu de la nu știu cine aicia vei intâlni numai frustrați și bolnavi bărbați sunt așa ăla este nu știu cum
Mergi la el i-ați inima in Dinți și discuta cu el ca 2 oameni maturi in felul asta afli Adevărul nu aicia aicia mulți dramatizează orice
Vorbește prosti nu toți suntem la fel
Așa pot sa zic și eu femeile le place Aventurile să duc cu vorba sa mintă săsi bată joc in ultimul hal a-și continua lenjer
Mai mult ca sigur
Vrei sa zici ca bărbații nu fac la fel? Patetic ca mi-ai dat eronat și nefolositor la răspuns doar pentru ca ți-am rănit mândria ta masculina. "Nu toți suntem la fel" ai dreptate, dar cei care nu sunt la fel sunt prea rari. Astfel de bărbați sunt doar 1 la 1 milion.
Nu Toți suntem la fel
Nu ma cert cu tine EMO și faza cu unul la 1 milione rari lasă Vrăjeala mergi spune-i altuia vrăjeala asta cu mine nu ține astea
Nu toți sunteți la fel dar tu nu faci parte din acea categorie tu ești la fel. Cel care nu se certa aici sunt eu, tu ai început doar pentru ca te-a ofensat răspunsul meu. Nu știu de unde ai luat-o pe asta cu vrăjeală, întreabă pe cine vrei și o sa îți zică ca am spus doar adevărul
EMO nu vreau samă cert cu tine chiar nu-mi pasă cum ma crezi sau ma vezi Stai la rând
EMO \ ma băiatule eu nu ma cert cu nimeni ca eu doar am lucruri mai importante de făcut.Chiar n-am chef sa stau de povesti inculții de pe TPU doar ca unu se ofenseaza la comentariul meu inocent te dădeai mare ca nu toți sunteți la fel dar ce exemplu dai tu?
EMO (Drogați) -_-
Ma dacă nu îți pasa cum te vad atunci răspunsul tău pentru ce a fost? Acum te contrazici singur? lasă că din răspunsurile tale mi-am dat deja seama ca am avut dreptate în tot ce am zis, mersi pentru concluzie ai văzut ca nu mai ai argumente și ai decis sa îmi bazezi stilul vestimentar după poza de profil. Dar pana la urma, ce e rău în a fi EMO? Chiar asa închis la minte ești? Imbecil mai ești draga OnlyTheDarkSide
Cum ziceam. Imbecil
Succes
Eu am zis ce am avut de zis. Dar repet, am lucruri mai importante de făcut.
Am înțeles de ce repeți nu-mi face nervi fa ce-ți dorești dă-mi pace