| Swetlly122 a întrebat:

De curând m-am angajat ospătar sezonier. Localul nostru are nevoie de personal și caută angajați și fără experiență.Din punctul meu de vedere eu spun că mă descurc super, lucrez de câteva zile și am prins și terasa full și am făcut față cu cei 2 ospătari. Ideea e că a venit o fata noua de 19 ani mare și grasa nu chiar prea simpatica, adică pare cam de 40 chiar daca nu se machiaza deloc.Seful i-a spus că sunt o fata dulce și că o să se înțeleagă cu mine (am auzit asta din întâmplare). Faza e că fata asta e cam iute și sare mereu in ajutor și se cam baga peste mesele mele și patronii cred că o apreciază mai mult decât pe mine, dar nu bag mana in foc. Eu sunt calma, moale in sensul că iau totul prea cu calm, dar mă descurc super in comenzi și să zâmbesc clientului super politicos.Credeti că sunt șanse să fiu concediată?

5 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

Gandesti prea mult. Pana nu ti se da cu praf de mers, nu iti bate capul. Fa treaba ce trebuie sa o faci si gata. Nu iti bate capul cu mai mult.

| dannyel86 a răspuns:

Atat timp cat iti faci treaba bine si nu sunt plangeri, nu trebuie sa-ti faci griji. Patronii nu isi permit in perioada asta sa dea afara pe nimeni.winking Daca a mai angajat pe cineva dupa tine, inseamna ca are nevoie de personal si nu te va da afara doar pentru ca alta angajata se arata mai iute ca tine la servirea clientilor.
Ia-o asa cum e si fa-te si tu placuta celor de la mese. big grin
Daca e vorba de invidie intre femei, s-ar putea sa te alungi singura de acolo.

| mgtow a răspuns:

Deloc aia face mai multa treaba si va slabi din greutate tu fa ce poti. Ala are nevoie de tine altfel poti gasi in alta parte nu te da afara ai imagine atragi clientii

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic că ai șanse să te promoveze.
Când este un colectiv și apare cineva nou, sunt și invidii și interpretări de tot felul, dar până îți vezi de treabă și îți faci datoria nu vor fi probleme.

| JustForFewSeconds a răspuns:

Nu iti face probleme. Toti suntem saritori la inceput, nu crezi?laughing