| DoarUnNimeni a întrebat:

De curand un prieten a cumparat o minge de fotbal. Eu cu inca un amic si cu posesorul ne am jucat, un joc iar. mingea a intrat in spini... de 2 ori la celalalt si 1 data la mine... Acum posesorul ma.acuza.pe. mn deoarece sa desumflat mingea si acum ma pune pe mine sa io plateasca... in schimb cand ei se jucau cu mingea mea si au sparto eu nu am zis nimic nu i am pus sa o plateasca nu nimic eu arătând ca nu sunt rau dar ei ma pun acum pe mn sa le platesc mingea... ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Trolli a răspuns:

Tu ai spus ca si mingea ta a fost sparta, dar nu le-ai reprosat nimic. Din pacate nu toti oamenii gandesc ca tine...
Eu as spune sa plateti o parte (tu nu te-ai jucat singur, si ei sunt la fel de "vinovati" ca tine, nu trebuie sa platesti toata suma). Daca amicul tau nu intelege ca intr-un joc de fotbal este posibil ca mingea sa se sparga, inseamna ca nu stie sa fie fair-play. Alta data nu te mai juca cu el... daca de fiecare data va face asa, inseamna ca nu este amicul tau.

2 răspunsuri:
| tsal24 a răspuns:

Cine a spart-o sa o plateasca. Ce vrei sa iti facem noi daca tu i-ai lasat pe ei cand ti-au spart mingea?

| viotedy a răspuns:

Da-i o treime din bani.