Nu este o varsta la care poti spune "Gata. Trebuie sa am prieten!". Pur si simplu pe parcursul timpului iti vei da seama. Depinde si de ce persoane intalnesti. Care ti se pare potrivita pentru tine, care te atrage si ce anume te atrage la ea. Oricum alege cu inima.
Pai depinde de la ce magazin il iei, de la supermarket am vazut prieteni si de la 14 ani, acum depinde.
Se spune ca ai iubit de la 18 ani in sus, iar sub 18 ani se numeste prieten. Poti sa il ai atunci cand esti pregatita, e alegerea ta.
Multumesc tuturor de raspunsuri!, intrebam deoarece plac un baiat si suntem foarte apropiati si el ma place si totusi avem doar 10 ani
De la ce varsta vrei tu. Pentru o relatie serioasa de obicei de la 18 ani. In rest poti avea si de la 11 daca vrei, numai ca se va numi "prieten" nu "iubit".
Bună Alexandra! Pf... greu de spus! Cunosc multe fete care au prieten de la vârsta de 11-12 ani. Îți recomand să-ți faci prieten în jurul vârstei de 15-16 ani, și foarte important, unul de o vârstă apropiată de a ta, pentru că cei mari vor doar să profite, părerea mea . Ai grijă de tine. O zi bună!
Nu este o varsta anume, insa dupa parerea mea e mai bine sa ai un prieten(iubit) in pragul adolescentii ( de la 14 in sus cred) pana atunci te-asi sfatui sa-ti traiesti copilaria.Pentru relatii ai mult timp in fata si nu cred ca ai fi pregatita (doar daca e vorba de o joaca)... sper ca te-am ajutat
=]] Ce intrebare...
Cand vrei tu :]]!
Primul meu prieten l`am avut pe clasa a 6 a :]]! sau a 7 a
Ehh .
[ =]]]]] ]
Stiu dar intrebam
Stiu Luca
Raluca_1450 întreabă: