Dacă doar faptul că părinţii tăi cred că nu vei avea grijă de el este motivul, atunci nu trebuie decât să le demonstrezi că eşti responsabilă.Arată-le că pot avea încredere în tine când spui că faci ceva. Spune-ne că nici măcar nu te-au încercat să vadă dacă ai sau nu grijă de el. Cere-le o şansă de a demonstra că poţi. Baftă!
Iati o piatra de afara si ai grija de ea ca de un animal si daca mama ta o sa vada ca ai asa mare grija de piatra aia sigur o sa se mai gandeasca)
O perioada de timp fii responsabila si comporta-te matur.Sau spune-i unui prieten sau unei rude ca de ziua ta vrei un bichon. Dar nu-i spune ca nu vrea mama ta.
Fa diferite treburi prin casa pentru ca mama ta sa creada ca esti responsabila. si bichonul este cel mai but catel pentru apartament. Si Fa puppy eyes fa`o p mama ta sa creada ca esti destul de responsabila, harnica si its doresti foarte mult acel bichon sper ca te` am ajutat!
Fundita?
Am un bichon frise...
Daca ai balcon ii pui la inceput covorase speciale in balcon.
Daca parintii tai nu unt de acord arata-le mesajul asta:
Nu lasa par.Eu il scot de 2 ori pe zi afara. Daca il invatati de la 5 luni(varsta recomandata pentru a nu lua microbi) afara va astepta pana cand il scoateti afara! Sa stii ca intr-o saptamana(de cand are 5 luni,pana atunci sa aiba covras special) daca intr-o saptamana, in fiecare zii il scoateti afara, de 2 sau de 3 ori se va obisnui si va astepta sa iasa afara, nu va face in casa.Asa a foat si cu al meu, care acum are 1 an. Sper sa iti iei un bichon frise! Succes!:*:*:*Pupici multi De la Marry!:*:*:*:*