| SmileForMe12 a întrebat:

De o saptamana ma tot cert cu mama fiindca zice ca-i comentez.Si de o saptamana nu ma mai baga deloc in seama.Il ia pe fratele meu de 6 ani mereu in brate si ii cumpara tot ce vrea.Pe mine nici nu ma mai baga in seama.Ma tot cert cu ea fiindca ii comentez.Da, recunosc ca-i comentez ca fratele meu face orice ca sa ma cert eu cu mama.E un dracusor de la 6 ani.

Si din cauza asta am inceput sa iau note mici.Inainte eram cea mai desteapta din clasa si luam numai 9 si 10 si am scazut cu mult la note din cauza asta. crying Parca nimeni nu ma mai baaga in seama si nimeni nu vrea sa mai fie prieten cu mine.Toti prietenii s-au certat cu mine si prietenul meu s-a despartit de mine. straight face
Nu mai suport viata asta! sad De ce -i se intampla mie? Nu am facut nimic rau nimanui ca sa se intoarca roata.

PS:UN SFAT VA ROG crying(
Dau funda, orice numai sa fie bun sfatul.

Răspuns Câştigător
| Toxic033 a răspuns:

Pai,scump-o...da,sa stii am trecut si eu prind asa ceva cu toate ca fratele meu e mult mai mare dar tot enervant este.Solutia este sa nu`i mai comentezi, Asa imi zice mereu si mama ca`i comentez desi eu doar imi sustin opinia... Oricum sa stii, cand crezi ca nu prea te intelege nu`i zice nimic pentru a nu inrautati lucrurile happy te va aprecia pentru tacere big grin In legatura cu fratele tau, nu-l baga in seama laughing nimic nu enerveaza mai mult pe cineva decat atunci cand nu il bagi in seamahappy cu timpul te va lasa in pace.Cat despre prietenii tai, incearca sa te impaci cu ei, probabil situatia cu mama ta te-a afectat si ai devenit putin iritanta pentru ei, doar explica-le si daca iti sunt cu adevarat prieteni, vor intelege tongue A, si cu siguranta iubitul ala nu te merita! it't better single[e mai bine singura] decat sa te mai bata unu la cap. Daca situatia se va imbunatati vei reusi sa inveti fara griji si vei lua note mai mari, Sper ca te-am ajutat:* Succesc happy >big grin

| SmileForMe12 explică (pentru Toxic033):

Mersii mult pentru raspuns.

| Toxic033 a răspuns (pentru SmileForMe12):

happy Oricand>big grin

8 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Salut draga!
Oricit nu ti-ar spune mamica ta, sau oricit nu ti-ar reprosa, chiar daca nu esti de acord cu ea, n-o contrazice, spune-i bine mamico, sau ok am inteleshappy
Referitor la fratioru tau nu trebuie sa zici ca e un dracusor, cum este e fratele tau, tu nu-l accepti pentru ca el este pe 1 loc, si tu pe-al doilea, dar oare de ce?
Incearca sa te intelegi cu mama ta spune-i ce te deranjeza, si rezolva situatia. Cit de mult mi-as dori si un un fratior sau o surioara mai mica sad

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Sa nu te superi pe mine, dar cred ca problema e la tine.Cred ca am varsta in care iti pot fi mama, asa ca nu imi permit sa te sfatuesc de rau.
Primul pas pe care l-ai putea face e sa schimbi relatia cu mama ta.Cred ca la voi lipseste comunicarea. Cerei sfatul atunci cand ai o problema, incearaca sa o ajuti mai mult in casa, ajut-o cu fratiorul tau.Joaca-te cu el cand mama ta are treaba, si cu siguranta va aprecia asta.incearaca sa-i nu-i mai comentezi atunci cand discutati, chiar daca crezi ca ai dreptate. Uite iti propun un exercitiu.Cand vrei sa comentezi numeri pana la zece si respiri adanc.Mie imi reuseste de fiecare data.
In legatura cu prietenii tai...Vezi in ce ralatii te afli cu ei. Cereti scuze atunci cand e cazul.
Cu scoala nu cred ca sunt prea mari probleme de care sa te ingrijorezi.Cu siguranta ca la anul vei recupera.
Iar de iubit, ai timp de altul

| Aphrodytha a răspuns:

Cresti. Suck it up.

| Loreley07 a răspuns:

Stiu ca o sa ti se para ca ceea ce iti spunem noi este usor de zis, dar greu de facut. Dupa ce ti-am citit intrebarea primul lucru care mi-a venit in minte este ca problema e la tine si este preferabil ca cineva sa isi spuna varsta la astfel de intrebari, as spune ca ai 13 sau 14 ani nu stiu. Daca esti la adolescenta sa stii trebuie sa te maturizezi si sa nu-ti mai plangi de mila. Eu eram ca tine, dar odata cu varsta nu am mai avut gura asa mare, ci am inceput sa nu-mi mai pierd rabdarea si sa-mi spun parerea. In plus eu n-as spune comentat, depinde daca te rastesti sau daca disperi si nu vorbesti clar. Primul lucru care trebuie sa il faci este sa-i ceri iertare mamei tale, daca nu va spune nimic asteapta, este mama ta, tot va vorbi cu tine la un moment dat. Cu privire la prieteni, ai grija cum tii alegi, oricum oamenii apar in viata ta pe neasteptate si care sunt de apreciat apreciaza-i care nu D-zeu cu mila nu-ti face prea mari probleme ca nu ai cu cine vorbi, vezi-ti de viata si ai sa vezi ca totul se rezolva.Iar cu privire la iubitul tau, poate s-a saturat si el sa te plangi tot tim, pul sau pur si simplu a fost o coincidenta si nu a mai vrut sa fie cu tine exact in momentele alea, daca nu ti-a fost alaturi la greu inseamna ca nu i-a pasat si oricum ai toata viata inainte, nu are rost sa-ti pese de el happy Sper ca te-am ajutat si nu mai fi asa suparata pe viata, fii si tu mai optimista si accepta realitatea asa cum e ea.

| AnnaBella1234 a răspuns:

Sall,eu spun sa nu ii comentezi chiar daca tot ce vrei este sa iti susti opinile, stiu ca e greu sa nu te bage cineva in seama(din cauza slujbei parintilor nu sunt bagata in seama mai deloc). Acum despre fratele tau, i se cumpara tot ce vrea pentru ca este cel mic si cu toti stim ca frati cei mici sunt extrem de rasfata-ti, si ar face orice ca sa primeasca tot ce vor.Chiar daca te certi cu mama ta, nu trebuie sa renunti in a invata la fel ca inainte. Discuta cu prieteni tai si cerele scuze daca ai facut ceva gresit, cat despre iubitul tau:lasa-l mai exista si alti baieti, poate chiar mai buni ca el.Nu iti fa griji, daca roata s-a intors in potriva ta atunci se poate intoarce iar in favoare tawinking
sper ca te-am ajutat