anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ziua prietenei mele cele mai bine as vrea sa ii fac un cadou special(dar nu foarte costisitor). Ea este o fire foarte sensibila si o preocupa domeniul artistic.Anul trecut i-am luat un album foto unde i-am pus pozele ei cele mai frumoase(avem o multimeee de poze), iar ea de ziua mea mi-a facut un calendar cu pozele mele.Implineste 14 ani si vreau sa fie ceva si mai special.
Nu ii fac cadou ursuleti de plus sau carti pentru ca vreau sa o surprind. M-am gandit la un catelus dar ea nu are mult spatiu in apartament, dar va rog, va rog, va rog, ajutati-ma!
Merci mult!

5 răspunsuri:
| LifeIsHard a răspuns:

Ii poti lua nice cercei un lantisor! poti asculta pe la colt sa vezi ce isi doreste ii poti intreba parintii! Poti merge cu ea pe la magazin si sa vezi ce o atrage! niste pantofi bluza din astea haine! Nu mai stiu ii poti confectiona tu ceva ii poti face tortu impreuna cu mama ta! sa aranjtati cu ceilaltri colegi ca ati uitat de ziua ei sa va comportati normal! si voi sa faceti petrecera de ziua ei undeva daca vrei acasa la ea! si cand vine stingeti luminile si sariti! Vezi si tu! Bafta La multi ani! Sper ca te-am ajutat! fundita!

| nodeerskulls a răspuns:

Daca ii place sa deseneze (ai zis ca o preocupa domeniul aristic), ai putea sa ii iei un caiet de schite mai deosebit si niste creioane colorate de foarte buna calitate (ambele le gasesti la Hanul Cu Tei)

| Deeiiow a răspuns:

Nu konteaza ce ii ei! daca este o prietena adv va aprecia orice cadou ii vei lua! si catelushul este o alegere foarte buna. oricum... mai bine ramai la catzelush, nu cont daca nu are spatiu! va fi cadoul ei de la cea mai buna prietena si sunt sigura ca va aprecia gestul tau! te pup si succes!

| dienutza_4801 a răspuns:

I-am facut deja un tort impreuna cu mama anul trecut.m-am gandit si la haine dar ea are o mulltiimee de haine si in plus eu locuiesc in botosani, iar aici nu gasesti prea multe lucruri.ar fi interesant un caiet de schite cum mi-a propus nodeerskulls, dar sincer nu stiu unde sa gasesc deoarece la librariile obisnuite nu prea sunt lucruri de astea. please mai multe idei