anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci am asa o problema, ma inilnesc cu o fata deja de 8 luni, vara aceasta ea a plecat la verisoara sa in Olanda pe o luna jumate, si am observat ca in ultimul timp ea cu mine cam vulgar vorbeste, ne certam cam des, de vreo 2 ori cind i'am scris mi-a zis ca nu are chef de a vorbi, discutiile noastre sunt scurte, ea imi raspunde simplu si putin, si am observat ca ea mai vorbeste cu citiva baieti, ea imi spune ca is prieteni iar la comentarii la fotografii vad saruturi din partea baietilor, iar noaptea aceasta pina la 5 dimineata a stat online(oare a vorbit toata noaptea cu el), si mai spre dimineata pe la vreo 5-6 am vazut cum un baiat ea scris un comentariu cu saruturi la foto, si ea la fel ii raspunde, cum sa procedez ce sa fac ajutati-ma.

6 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Poate ca ea are alte asteptari, alte pretentii...Ai putea sa tragi singur o concluzie.Lumea e mare, mai sunt fete...Chiar daca totul ar redeveni o.k., odata cu reintoarcerea ei poti fi sigur ca nu se va mai comporta asa niciodata?

| Dariusuu a răspuns:

Din ce ai scris tu aici e clar că nu există iubire între voi.

Şi acum te întreb.

De ce mai sunteţi împreună?

Ea nici măcar nu-i pasă de tine şi tu eşti preocupat să-i urmăreşti facebook-ul.

Decizia e a voastră oricum.

| NoRegretsxx a răspuns:

Te minti singur. Nu poti sta fara ea sau de ce cacao te consumi un halul asta pentru ea? Se vede ca fatuca are chef de distractii si flirturi.
Esti fraierul ei sau ce?
Da-I viteza si next. Ca balta are peste.

| Genessis a răspuns:

Stiu ca te doare asta, insa e ceva ce nu depinde de tine, la urma urmei tu nu ai nicio vina. Stii, intervine un moment cand vietile unor persoane, se despart, se indeparteaza. Nu poti sa schimbi cursul acestui lucru, pur si simplu se intampla. Insa, in ciuda a ce simti pentru ea, trebuie sa gandesti logic si rational. Nu e un comportament adecvat unei fete care este intr-o relatie. Tu ai alte asteptari, alte pretentii. Tu iti doresti ceva, oare este corect pentru tine? Este corect ca tu sa astepti sa iti trimita un mesaj, un cuvant frumos, niste sentimente frumoase? Iar ea sa iti raspunda cu : "nu am chef de vorba"? Mie, personal, nu mi se pare normal. Consider ca atunci cand doua persoane care "se iubesc" se afla la distanta, ar trebui sa comunice mult mai mult, sa aiba grija si sa lupte ca relatia sa iti mentina fermitatea si solidaritatea. Odata cu timpul asta care se scurge, va trece si dragostea ta pentru ea. Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca mai simte ceva pentru tine, altfel lucrurile ar sta diferit. Ea ar trebui sa ii trimita iubitului ei pupici si inimioare, nu unor baieti. Si daca nu ar avea nicio legatura cu acei baieti, nici ei nu i-ar mai trimite. Viata merge inainte, indiferent de durerea ce ne-o provoaca anumite persoane. E in regula, te vei maturiza, vei fi mai atent pe viitor. Nu cred ca meriti asta, avand in vedere ca tu inca pui suflet. Parerea mea, este ca acum e momentul sa iti asculti constiinta, sa vezi ce iti spune. Sa gandesti rational. La urma urmei, nimeni nu trebuie sa fie mai presus de tine, in sensul sa ajungi sa suferi, doar pentru ca cineva sa fie fericit. Ar trebui sa existe o cale de mijloc, un consens. Dar in cazul de fata, ma tem ca e aproape inexistent. Multa bafta! Sper sa iei decizia corecta si sa fie totul bine!

| RunaRapp a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discutati si sa ajungeti la un compromis si daca tot nu merge s-o lasati balta pentru cand va veti reintalni din nou...

| Violetuta a răspuns:

Cum sa procedezi ca sa ce ca sa o faci sa vorbeasca iar cu tine? Si eu am avut aceeasi problema dar cu cea mai buna prietena care s-a mutat in Spania si tot a inceput sa vorbeasca vulgar cu mine si nu mi-a mai raspuns la mesajele de pe telefon si de pe facebook ...Nu am mai avut ce sa fac asa ca am trecut la alta prietena stiu cum te simti.