| parola111 a întrebat:

Deci, am o intrebare, am o relatie mai complicata cu o fata dar am fost deja la o prima intilnire si as vrea sa o intreb printr-un mod prin care ea sa nu isi dea seama sa o intreb daca ma iubeste...

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Prea devreme sa ii pui a asemenea intrebare.Va trebui sa o faci sa iti spuna singura acest lucru.Prin atentia pe care o acorzi pentru ea, daca te va iubi, ti-o va spune.

| ElenaSA a răspuns:

Mai cere o intalnire cu ea si intreab-o daca vreti sa fiti prieteni. Relationeaza mai des cu ea, vorbiti la telefon.

| NGheorghe a răspuns:

Tu vrei sa afli ce stie ea, fara ca ea sa stie ca tu ai aflat?
Păi exact in cazul asta ea nu stie nimic din ceea ce te intereseaza pe tine in legatura cu ea.
Relatia ta nu este complicata, o relatie in care nu se stie nimic este o relatie de nimica.

| kandaraki a răspuns:

Dupa doar o prima intalnire crezi ca vei afla sau iti va zice ca te iubeste? nu da doamne sa o intrebi asa ceva, o vei speria pe fata. sunteti abia la inceput, daca aveti cate 14-16 si ii vei zice tu, o vei impresiona, dar nu trebuie. fiti maturi, nu aruncati cu cuvinte. succes

| MiaAtasiei a răspuns:

Nu o poti intreba intr un mod subtil daca te iubeste, pentru ca daca abia ati fost la o prima intalnire in cel mai bun caz te poate place.si poti sa o intrebi gen daca vrea sa iesiti candva la un suc sau la o plimbare, si vezi daca ezita sau nu cu raspunsul

| pepsi99 a răspuns:

Mai iesi la o intalnire cu ea.Mergeti si mancati o inghetata (ca tot incepe acum cu inghetata) si va asezati pe o banca. Dupa ce terminati ii spui "Ai ceva la gura, lasa-ma sa o iau" si bam o saruti sa ii spui mai direct "Buzele tale par reci, vino sa ti le incalzesc"

| ILoveHandball a răspuns:

Cel mai bine e sa-i ceri ajutorul celei mai bune prietene a ei, prietena ei trebuie sa stie lucrurile astea, sau daca nu poti asa ii poti lasa un mesaj pompos despre ce simti tu pentru ea si vezi ce iti raspunde.....sau cea mai grea cale e sa vorbesti cu ea fata in fata, eu spun ca e mai greu asa ca nu sta sa-si aleaga cuvintele ca intr-un mesaj, fata in fata trebuie sa-ti spuna direct si daca e un raspuns negativ doare mai tare...