Trebuie sa o faci ca sa inteleaga ca esti responsabila de lucrurile care le faci si sa ii demostrezi ca faptul ca ai iubit nu inseamna ca nu mergi la facultate sau chestii asemanatoare. Eu am trecut prin aceeasi situatie cu parintii mei numai ca ei sunt foarte incuiati la minte si unica solutie a fost sa devin independenta. Eu recomand sa vorbesti cu ea, sa o intrebi ce are impotriva sau mai bine ce gandeste ea ca faci.
Sper ca totul sa fie bine.
Din moment ce nici nu te întreține ea ce treabă ai cu opinia ei? ignor-o și fă-i ce vrei, nu faci absolut nimic greșit
Incearca sa ii explici ca ce face e o tampenie si sa te lase cu viata ta, desi ii explici degeaba ca tot nu are efect, poti sa te muti la prietenul tau sau altundeva cu alte fete in chirie, camin si rupe-te de mama ta care-ti mananca sufletul.
E viata ta, nu mai esti minora, nu are ea treaba ce prieten ai tu, cand vii tu acasa, are niste frustrari si se razbuna pe tine, e cazul sa inceteze, si tu sa incerci sa pleci de acolo cumva sau sa te impui mai mult! Poate si i-ai permis cam multe cred eu.
Umm, esti anul 2 la facultate, deci majora. Nu-ti convine mediul in care traiesti, schimba-l. O fi si greu... Aminteste-i mamei tale si tie mai ales ca in momentul de fata esti singura care are dreptul sa ia deciziile in propria viata si procedeaza ca atare.
Buna. Trista situatie, pot spune ca am trecut prin asta. Mama ta cel mai probabil are niste probleme de natura psihologica, nu vreau sa speculez pentru ca nu sunt de meserie, dar ceva este. Fii independenta, nu ai nevoie de acordul ei pentru a fii fericita. Eu am facut in viata fix ce am vrut, contra parintilor deseori, si sunt f bine :-) Te imbratisez si ai incredere in tine, indiferent de orice!