Vrei sa-ti zic adevarul? In ziua de astazi e foarte riscant sa pleci urechea la toate "barfele din surse sigure"! Nu stiu daca Denisa a zis adevarul sau te-a mintit ca sa nu te faca sa suferi,dar cert este ca singura modalitate de a rezolva aceasta problema pentru totdeauna este sa vorbesti cu el intr-un loc mai retras, nu la scoala. Si sa vorbiti serios, nu pe ocolite. Pana la urma increderea este cea mai importanta si daca pe tine trebuie sa te anunte altcineva ca el vrea sa vorbiti fata in fata(in loc sa te anunte el) si se comporta asa ciudat fara explicatie...mi se pare ca nu stati prea bine la capitolul incredere. Daca insista ca se comporta asa din cauza Danei, spune-i ceea ce simti, ca nu te poti imparti intre el si ea si ca ar fi nedrept sa faci o alegere doar pentru ca ei 2 nu se inteleg. Spune-i sa se puna in situatia ta si sa inteleaga. Iar daca tu esti sigura ca te minte,spune-i si asta. Nu poti sa te ascunzi la nesfarsit dupa deget si sa-i pui pe altii sa afle lucruri pentru tine. Mai devreme sau mai tarziu, va veni momentul sa preiei tu controlul. Si, te asigur ca e mai bine mai DEVREME. S-ar putea ca apoi sa fie prea tarziu ca sa mai se poata rezolva ceva, prea multe secrete si minciuni si mult prea multa lipsa de incredere! De ce sa se ajunga acolo? Vorbeste serios cu el, da cartile pe fata! E singura varianta!
Buna Diana. Am citit mica ta "povestioara" si cred ca principala cauza este lipsa de incredere si de comunicare, cum a spus si Rose123, pentru ca exista anumite indoieli din partea ta in ceea ce il priveste pe el. Cu siguranta o discutie serioasa si detaliata, insa cu calm si binevointa din partea amandurora, ar lamuri situatia. De asemenea, raspunsurile pe care tu le astepti vor veni pe parcurs. Este destul de "urat" din partea lui sa te puna la incercare, facandu-te geloasa si sa crezi ca prietenul tau te imparte cu o alta fata, ceea ce dovedeste ca nici el nu are suficienta incredere in tine. Poate a fost o chestiune de moment din care sa scoata basma curata dar pana cand nu veti dicuta nu ai de unde sa stii. Parerea mea este ca ar trebui sa il tratezi la fel cum te trateaza el pe tine. Nu stiu daca Diana a fost cauza tuturor problemelor, posibil ca si acesta sa fi fost un motiv astfel incat sa il crezi. Oricum, sa nu ne pripim. Ideea este ca trebuie sa vorbesti cu el, sa spuneti fiecare ce simtiti unul pentru celalalt si sa gasiti o rezolvare pentru problemele acestei relatii. Sper ca te-am putut ajuta si mult succes :*
Muktumesc pentru tot insa azi am luat o decizie foarte importanta...m-am despartit de el... poate asa o sa imi dau si eu seama daca el a tinut cu adevarat la mine sau s-a prefacut
Se poate ca Denisa sa fi avut dreptate si se mai poate sa se poarte asa pentru ca vrea sa nu mai vorbesti cu Dana, da'sa nu accepti vreo data sa te certi cu o prietena pentru un baiat!