anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Deci am si eu o problema pe care incerc sa o rezolv de mai mult timp dar nu prea se poate.Deci eu imi doresc un fratior/surioara de cam acum 1 an pentru ca sunt singura la parinti si mie foarte greu.Am 12 ani iar mama face 40 in septembrie.Problema e ca mama zice ca e prea batrana si ca regreta ca nu a facut pana acum.Bine recunosc ca atunci cand eram mica eram un pic cam egoista, geloasa si nu voiam un frate deoarece o voiam pe mama doar pentru mine.
Lucrurile s`au schimbat si acum e total invers. Mamei mele ii e si putin frica deoarece cand acel copil va creste cam pe la 12 ani ea crede ca lui ii va fi rusine cu mama lui.Dar i-am zis ca nu e nici o problema ca, daca e nevoie o sa il duc eu la gradinita cand mai creste.

Cum o pot convinge pe mama sa am si eu un fratior? Dau FUNDA sad

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă tu, la doar 12 ani ai tăi, ai de gând să-l creşti şi să-i asiguri un trai decent (cel puţin) până la majorat, atunci ai dreptul la insistenţe, dacă nu, cel mult poţi să-i comunici mamei tale că ţi-ar plăcea (ceea ce ai mult prea făcut deja, ajunge).

Un copil nu e o jucărie şi nici un hamster care să umple golul de afecţiune sau un simplu moft.

Mai ai răbdare câţiva ani şi o să-ţi faci singură "un frăţior".

| ThePoet a răspuns:

Asta e egoism total. Sa-i ceri lu maicata sa faca inca un copil, serios? Si ma rog cum de ti-e tie asa de greu cand toata atentia parintilor tai se canalizeaza asupra ta, cand tu primesti totul si nu trebuie sa imparti cu nimeni si vei fi mereu favorizata in orice situatie. In loc sa te bucuri si sa vezi avantajele in chestia asta tu crezi ca maicata-i robot de reproducere, cand ii apesi un buton mai face un copil ca asa vrei tu. Nu-i cam aiurea? Si daca prin absurd face maicata un copil si ala o sa te enerveze si o sa iti stea in cale, sau o sa fie mai iubit decat tine? laughing Atunci sa vezi ce greu o sa iti fie. Sa nu mai zic ca pana cand o sa creasca copilu tu o sa fi la faculta.

| ceaiuldetei a răspuns:

: ) Alții au frați mai mulți și își bat joc de ei, în toate modurile, iar tu vrei un frățior căruia să îi porți de grijă. Frumoase gânduri mai ai.

Nu e niciodată prea târziu să facă un copil, atât timp cât mai poate. Și menopauza e pe la 50 de ani. Deci ar putea. Dar aici mai intervine și dorința ei și dorința soțului ei. Și creșterea unui copil nu e chiar floare la ureche, iar vremurile sunt cam grele și cred că și tu știi asta, chiar dacă ești mai micuță.

Spune-i mamei tale că îți dorești un frățior și mai spune-i mamei tale să mai lase gura lumii. Unde mănâncă trei oameni, poate mânca și al patrulea. : )

Ține minte că alegerea e a mamei tale, dincolo de dorințele tale.

Un copil mic, înseamnă o cheltuială mare. Pamperși, cărucior, hăinuțe și mulți alți factori. Și dacă nu își mai permite și nu mai poate, nu trebuie să o judeci pentru asta.

Tot ce pot să îți spun, e că ar trebui să porți o discuție cu mămica ta, să îi spui ce ne-ai spus și nouă. Vezi ce rezultate dă discuția : ) Succes.

| Aimeeee a răspuns:

Nu e batrana la 40 de ani dar ar putea sa incerce happy

| Sandy01 a răspuns:

Spune-i de multe ori acest lucru nu o lasa spune-i cat de mult iti doresti (sa ai lacrimi in ochi0 chestii de asteawinking ai incredere in mine va merge tongue