Hei nu crede.e ceva din instinct daca te uite de mai multe ori devine ceva obisnuit.cand eram mica ma gandeam la asta cand e 59 ma uraste iar cand e fix ma iubeste... ceasul nu are de unde sti lucrurile astea sunt doar lucruri lipsite de importanta...
** 59 : - Te uraste
**00:-Te iubeste
**01- Te iubeste si mai mult.
Si mi se pare ca la 16:16 se gandeste la tine...
Si nu e adv. ai tu instinctul asta ca de la un timp te uiti la [59] si nu stiu ce. asa eram si eu . Stai linistita. asa se zice .
Succes.
Mi s-a zis ca daca te uiti la fix inseamna ca cineva te iubeste insa nu stiu intreaga istorie a acestei chestii
Sti, ar putea fi si o coincidenta... nu neaparat sa semnifice ceva.
si dau un exemplu evident... cand auzim supersitii negative spunem ca nu sunt adevarate, ca sunt minciuni si mai stiu eu ce dar cand vine vorba de celalalte supersitii vad cum toti cred in ele. Eu nu prea cred in asa ceva deoarece nu sunt dovezi, explicatii care sa confirme acest lucru. Coincidente se intalnesc pe intreg drumul ca sa zic asa... Eu spun ca astea sunt doar prostii ce trebuiesc igonare.
Buna. Pai din cate stiu eu cand te uiti la si 59 inseamna ca te inseala. Iar la fix ca te iubeste...
Pai din cate stiu si eu si restul prietenelor mele daca te iuti la fix inseamna ca te iubeste cineva...Eu am aflat asta vara de la vara mea un joc.Cand te uiti la fix vezi ce ora este si numarul literei din alfabet e litera cu care incepe numele alesului... exemplu:ma uit a ceas la ora 16:00 si in alfabet litera nr 16 este p si numele baiatului care te place incepe cu p.cel putin eu asa cred ca e tu faci cum crezi si daca spui ca petreceti mult timp impreuna incearca sa il cunosti mai bine si poate aveti intereste comune si eu cred ca te place dar nu are curajul sa o recunoasca. oricum bafta mult succes si noroc!
anonim_4396 întreabă: