Uită-l, dacă s-a lăsat influenţat de spusele aşa ziselor tale "prietene" fără să audă şi varianta ta, e un dobitoc.
Dacă chiar te plăcea nu se lua după nimeni altcineva. E mai bine să îl uiţi, la urma urmei ai doar 14 ani iar el a fost doar un simplu "crush".
Crede-mă, vei mai avea încă câteva sute până la 20+ de ani.
N-ai pierdut nimic.
Sunt „scânteile" preadolescenței. Cu timpul vei vedea că întâmplarea, deși haioasă, e lipsită de vreo importanță majoră.
Mai bine l-ai uita...clar tu meriți ceva mai bun. Dacă el a crezut ce au spus persoanele respective, înseamnă că a avut mai multă încredere în ele decât în tine. Într-o relație, încrederea este printre cele mai importante lucruri...în inexistența ei apare gelozia excesivă, certurile etc. Dacă Dumnezeu nu a vrut ca tu să fii cu el, înseamnă că mai încolo te aşteaptă ceva mai bun. Capul sus!
Cauta ceva mai bun, adica axeaza-te pe scoala/ Ai timp de relatii si baieti mai peste vreo 2 ani/ Crede-ma toate se fac la timpul lor/ Oricum el stie ce simti, dar cum ti-am mai zis ai rabdare si axeaza-te pe alte lucruri mai importante
Poti incerca sa porti o discutie cu el, insa nu te grabi prea mult sa iti exprimi sentimentele, mai intai poarta conversatii banale cu el, printre care mai strecoara subtil si propozitii care sa il faca sa inteleaga ceea ce tu simti. Daca baiatul nu se prinde si nu da semne ca ar vrea ceva, uita-l.
Daca ti asa de mult la el. Cauta-l, dai mesaje, scrie-i pe facebook, suna-l. Frate stiu cum e. Nu renunta..Arata-le la fete alea ca poti mai mult..Nu te da batuta ..Arata-le ca poti mai mult..Si lui lasa-i mesaj cu adevaru" si daca te cauta chiar tine la tine.Dar daca nu te cauta lasa-l in pace..Multa bafta