anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, deci eu am un iubit de 22 de ani și eu am 17 ani și am observat la el ca când postez pe Facebook o poza nu îmi da niciun like nimic și la alte fete eu vad ca le da, oare ma iubește cu adevărat? Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SiA31 a răspuns:

Sfatul meu e să discuți cu el lucrurile astea. În fiecare relație lucrurile stau diferit. Depinde foarte mult de tipologia de bărbat. Pentru unii, un like nu înseamnă nimic. Pentru alții, e un fel de semnalizare, gen : sunt aici și îmi place ce văd. Tu îl cunoști mai bine decât oricine. Dar nu lăsa iubirea pentru el să îl transforme în ceva ce poate nu este de fapt ^-^

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te.o perchezitionat in craci si te.a dat uitarii. Fustangiu modern e romanul de langa tine

| darrio2007 a răspuns:

Chiar conteaza asa de mult niste like-uri in relatia ta cu el?
Daca te respecta si se poarta frumos cu tine, in particular, inseamna ca te iubeste. Posibil ca tu sa nu ții la el.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Voi va bazati relatia pe like uri pe Facebook? Ha ha

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ha, ha. Vrea niste carne proaspata, atita tot.

| gabicoo a răspuns:

hee hee

| sofisis a răspuns:

laughing)) Doamne fereste. Ce legatura au niste like-uri cu relatia voastra? Tu daca dai like unuia pe Facebook o faci pentru ca nu iti iubesti partenerul? Sau esti chiar asa disperata dupa atentie ca vrei sa te tina omul numai in like-uri? Pana mea, te vede pe viu non stop, ce sens are sa te umple de like uri pe Facebook?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubit, auzi.

| OctavianSps a răspuns:

Auleu cat ma enerveaza inceputurile astea la intrebari. ''Am 17 iar iubitul meu 23/25/27/38. Treziti-va la realitate fetelor.

| GeorgeCosmin a răspuns:

Nu trebuie sa iti pese de ceea ce se intampla pe Facebook, ci de ce se intampla in realitate. vezi cum se comporta cu celelalte fete cand cand crede ca nu esti prin preajma si dupa sa tragi concluzii