| Justmeandmysmile a întrebat:

TPU! Deci eu nu mai imi sufar generatia. Ieri m-am enervat atat de tare.Mergeam cu cea mai buna prietena a mea pe trotuar pe strada nasului meu. Dupa ce am vorbit putin cu el am plecat si mergeam si vorbeam pe trotuar.Inf ata noastra era o fata (daca o pot numi asa), un baiat si in spate o fata mai plinuta.Noi vorbeam,aia radeau nu stiu ce pe acolo si cand am ajuns langa ei si am avrut sa trecem m-a impins prima desteapta,s-a izbit de mine de am ajuns in sosea,mai treceau si masini (nu ii stiu apropo). Eram plina de nervi da am mers mai departe si nu stiu ce i-am zic colegei mai insoapta si o aud de mai incolo injurand ca la usa cortului si zicand : "daca-ti trag un pumn iti sparg capul" DOamne deci cat a putut sa ma enerveze daca nu eram crescuta bine (parintii ambii in armata) mi-era ca ma intorc dupa ea si ii dadeam vreo doua,da dupa mai aveam si probleme cu ceilalti.M-am saturat de baietii si fetele care se cred mari si tari si care sunt de parere ca pot sa faca misto de oricine si oricand,dar daca ii pui sa-ti spuna alfabetul se uita la tine ca la Statuia Libertatii. Baietii tot ce stiu e sa rada si tot timpul la oricine sa fluiere si sa pasaie de parca noi fetele am fi animale nu oameni, bine da oricum nici ele nu-s mai... daca raspund.Probsbil e si motivul pentru care n-am avut pana acum prieten( ma apropii de 16 ani :worried: ) poate si ca sunt mai plinuta da din primavara si pana acum am dat vreo 8 kg am acum la 1.61 58 kg.M-am saturat de atata nesiimtire si in mare parte de Romania,numai jigodii in tara asta, niciodata n-o sa fim o tara model.Toti din generatia mea stiu doar sa se...,sa asculte " Maria,Maria",Dalinda,Mi hermosa,ai se eu tu pego,balada boa,tchu tcha si alte prostii. Habar n-au ce inseamna muzica buna care chiar transmite ceva, de la rock pana la rap chiar si pana la pop.Niciodata nu mi-a placut muzica tarii mele doar de cateva artiste care si astea au ajuns vai mama lor.In ziua de azi e la moda sa bei, sa fumezi (am avut colegi in a 8-a cel putin jumate,si fete),sa porti haine neon( ca nu-i de ajuns ca ne chioraste soarele,o mai faceti si voi), sa dam din c*r pe bar si sa ne batem joc de altii cat e ziua de lunga.Si eu ma distrez da e chiar penibil sa te faci asa de ras.Ma ajutati cu prima problema? SI sunt singura de aceeasi parere probabil da macar mi-a spus si eu mahnirea.FUdnita.Multumesc daca ati avut rabdare sa cititi tot.

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Cata dreptate ai. Insa acum e efectul de turma, Daca cineva se arunca in cap se arunca toata lumea ca de ce sa fie altu mai cu mot?
in legatura cu prima problema, lasa-i impace, copii needucati care nu au nici un viitor.
Stai linistita nu te mai impacienta, asta e tara in care traim, nesimtiti de astia gasesti la tot pasul, nu stiu sa se comporte, parinti i-au lasat asa de capul lor si acum se cred mari smecheri. Ma gandesc acum la asistentele alea tv care trebuie sa dea bacul si la televizor sunt cele mai tari, se siliconeaza, se dezbraca dar cand vine vorba sa mai isi arate si inteligenta gata, si mai incep sa si rada cand vad ca nu stiu raspunsuri parca o sa iasa intr-o lumina mai buna. In mare parte sunt de vina parinti, le dau bani sa se dorgheze, le cumpara masini de fite, le dau tot ce vor ei si dintr-o data prind tupeu si nu se mai pune nimeni cu ei.
Dar stai linistita, tu vezi-ti de treaba ta, fi politicoasa, nu te cobora la nivelul lor( cu tote ca daca eram eu acolo sigur ii dadeam cel putin 2 palme laughing ), si o sa vezi ca in viitor tu ai de castigat, tu o sa fi cea care traieste bine si are un loc de munca si ei o sa fie gunoieri respectiv femei de serviciu.

16 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Mda...AM citit totul cu interes si eu am pus o intrebare asemanatoare zilee trecut.Parerea mea e ca aia sunt doar niste pusti ciudati si marginalizati care incearca sa atraga atentie dar nu reusesc sa faca decat in mod negativ.Cum ai zis si tu educatia conteaza si uni ori nu sunt educati ori sunt educati prost si fac ce vad pe acasa.Nu trebuie sa iti consumi nervi degeaba pentru ca persoane de genul o sa mai intalnesti.nu ne ramane decat sa speram la o lume mai buna.ai grija de tine o zi buna

| dragos9234 a răspuns:

In ziua de azi nu e la moda sa bei si sa fumezi, care considera ca ar fi la moda este un tampit.
Nu toti asculta porcariile alea pe care le-ai enumerat tu dar nici nu este normal sa nu iti placa deloc muzica tarii tale(sunt multe melodii care chiar merita ascultate).
Sa te urci pe bar nu este chiar etic dar nici nu te faci chiar de ras asa cum consideri tu.
Aia care isi bat joc de altii sunt si ei doar niste tampiti.
Incearca sa vezi si binele din tara asta, nu este doar rau aici.

| Justmeandmysmile explică (pentru dragos9234):

Si mie imi plac melodii din tara noastra si daca n-ar fi astfel de specimene de oameni tara chiar ar fi minunata.La faza cu barul ma refeream ca e ok pana la un anumit punct, poti sa dansezi pe bar doar e libera lumea dar sa ajungi in momentul in care deja devine scarbos felul in care dansezi.

| raluk27 a răspuns:

Interesant ce spui. Nu vreau sa te superi, dar pe alocuri mi se pare ca suna a ipocrizie. Spune-mi, te rog, asculti cumva Mozart, Beethoven, Bach? Tu in ce te imbraci la 16 ani? In gri si negru?
Baietii trebuie tratati in functie de varsta. La 15-16 ani sunt niste putzoi, ce-ar putea sa spuna: "sarut mana, domnisoara. Mi-ar face mare placere sa va cunosc, sunteti o persoana deosebit de agreabila etc etc"?
De ce sa fii ingrijorata ca nu ai prieten la 16 ani? Si ai niste probleme existentiale mult prea mari pentru un copil. Daca la varsta asta este deranjata de generatia ta si alte mult chestii, pai la 60 de ani, cum o sa mai fii? O baba care bombane tot timpul.
E adevarat ca in ziua de azi se promoveaza non valorile, dar mie personal imi sunt indiferente. Si muzica, si pitzipoancele si prostia. O "Dalinda", merge vara. Nu imi place in mod special, dar nici nu ma deranjeaza. Decat vreo muzica de taiat venele.
Cat despre partea cu aspectul fizic: Felicitari ca ai avut voina sa slabesti. Tine-o tot asa. Insa precizez o chestie: am incetat de mult sa critic tipele care arata bine si exploateaza cat pot acet avantaj, din motivul ca acum imi dai seama cate scarificii trebuie sa faci, si cate ore de munca presupune un corp perfect. Incearca sa slabesti vreo 10 kg, si ai sa privesti "tipele care dau din c.r, cu alti ochi". Succes!

| Justmeandmysmile explică (pentru raluk27):

Nu ma supar happy eu ascult mai mult melodii in engleza si de artisti straini imi place si rap si rock si pop (mai putin Justin Bieber desi imi plac vreo 2 melodii) si hip-hop, ma refeream la aceste melodii ca pur si simplu nu-miplac versurile si se refera la aceleasi chestii, sunt banale.Nici eu n-am avut problema cu vedetele, ba chiar la icneput mi-a placut ai se eu tu pego. Cat despre haine, doar cele neon nu-mi plac, ma deranjeaza.La partea cu baietii laughing nici chiar asa ai dreptate.In rest n-am nimic cu generatia mea ca eu cunosc destui oameni care nu-s asa si ma bucur. EU nu slabesc ca sa arat bine slabesc sa ma simt eu bine in corpul meu imi mai propun doar vreo maxim 5 kg si voi fi multumita.Multumesc mult de raspuns imi pari mult mai rationala ca mine laughing.

| gingergirl1 a răspuns:

Sunt de acord cu tine! Suntem o tara...ne-am facut de ras prin toate tarile cu comportamentul nostru(nu ma refer la toti romanii,mai sunt si oamani model si prin Romania, sa recunoastem, dar de majoritatea nu mai zic.) Oricum nu trebuie sa bagi lumea in seama pentru ca esti plinuta! Mai bine sa fi asa plinuta, educata, la locul ei decat o slabanoaga curva etc...cat despre melodii: eu un le ascult(dupa mine sunt melodii ok) Numai binehappy fundita?happy

| ClaraLove a răspuns:

Buna Laura!
Si eu sunt de aceeasi parere cu tine, Romania nu va fi niciodata o tara model, de aceia rad si francezii de noi.Romanii se inghesuie la magazine cand au oferta si ajung sa sa omoare.La magazine se imping sa iasa in fata si automat pe cei din fata lor ii lovesc cu cotul. Tara asta e un model prost, romani nu stiu cum sa se comporte:in scoala(se bat); afara(tipa). Si eu m-am saturat de tara asta poate de aceia vreau sa ma duc intr-o tara civilizata.In Japonia omaneii nu se imbrancesc la cumparaturi, ei astepta in ordine si nu isi arunca aproapele in mijlocul strazii, acolo e o lume civilizata.Eu as vrea sa ma duc in Coreea de Sud deoarece e si ea o tara civilizata si mai e inca un motiv:stiu coreana.Deci prima problema a fost cea cu aruncatul in strada:pai nu ar trebui sa ii bag in seama:cine e destept cedeaza, daca oamenii rad de tine cand vorbesti ceva inseamna ca sunt prosti crescuti:nu ii baga in seama. Daca nu iti convine cum se comporta, ce muzica asculta, cum se imbraca:nu ii baga in sema ca doar asta nu e problema ta, e a lor. Daca toata tara ar fi civilizata poate nu mai am fi de rasul lumii.
Eu iti urez succes cu,, romanii,, deoarece si eu ma bat cu ei sa ii mai civilizez.Deci mult noroc in continuare!

| popeasca a răspuns:

Ma bucur ca mai exista si exceptii de la lipsa educatiei...Bravo pentru felul cum esti, stiu ca e greu sa rezisti atunci cand marea majoritate e guvernata de vulgaritate si lipsa de orice urma de bun simt elementar.

| Devyd a răspuns:

Pai ai facut o compunere sa zica asa,tot am citit-o,In legatura ce persoane de genu,poti pur si simplu sa le eviti si sa nu le bagi in seama,vorba aia "pisica blanda zgarie mai rau".
Nu le acorda atentie pur si simplu indivizilor sau respectivele.

Acum ai mentionat ca " Baietii tot ce stiu e sa rada si tot timpul la oricine sa fluiere si sa pasaie de parca noi fetele am fi animale nu oameni"
Eeei nu e chiar asa,intr-adever sunt multi de genul,dar nu toti,pentru cativa derbedei nu baga toti baietii in aceiasi oala,si fete si baietii sunt de treaba sau mai putin de treaba,vorba aia "nu exista padure fara uscaciuni".

Acum cu muzica,gusturile muzicale nu se discuta, fiecare asculta ce ii place, dar asta nu inseamna ca daca asculti hip-hop spre exemplu, esti ignorat si etc cu ceilanti.
Oricum, evita persoanele de genu si nu le acorda atentie.
Bafta.

| Justmeandmysmile explică (pentru Devyd):

Nu ca eu niciodata n-am avut nimic cu oamenii care asculta un anume tip de muzica, am avut colegi care erau morti dupa manele si mie nu-mi plac dar asta nu inseamna ca n-am putut fi prieteni.Multumesc de raspuns e foarte bun si multumesc ca ai stat ca si ceilalti care au raspuns sa citesti "compunerea" laughing

| Devyd a răspuns (pentru Justmeandmysmile):

Desi am ascultat manele acum vreo 6 ani, in ziua de azi le urasc la fel de mult ca si tine big grin

| Didiuca a răspuns:

Nu am citit tot si nimeni nu o sa o faca...

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Didiuca):

Unde ai rămas? că te ajut eu să citești no problem.

| Jenniffer a răspuns (pentru Didiuca):

@ Didiuca ne demonstreaza ca exista alti nesimtiti exact ca exemplul adolescentilor din intamplarea ta.winking
Daca a trecut macar de 10 ani.

| Sweetadina a răspuns:

Laura cel mai bine e sa nu mai i bagi in seama si eu am 15 ani si stiu cum e.Astia de la mine din clasa fumaza de parca sunt trenuri cu carbunioh go onToti parca au luat-o rasna.In ziua de azi ca sa fi respectat trebuie sa fi dur iti spun sigur ca daca te-ai fi dus la aceea fata si te-ai fi infipt putin in ea nu mai iti spunea nimic.De astfel de fete sunt numai guraoh go onDaca vrei sa vorbim mai multe uite aici id meu :Sweetadina_iubitica@yahoo.com

| Pukyx a răspuns:

Sunt o gramada de tipi sau tipe pe acest pamant oh go on daca te gandesti bine sunt o gramada de fete plinute si nu baga in seama ceea ce zic oamenii din jur.pur si simplu nu-i lua in seama.demonstreaza-le ca esti mai educata decat ei si poate vor realiza ca au gresithappynu fi suparata pe oameni fara minte (nu e vina lor ca s-au nascut asa)laughing