| IM5 a întrebat:

Buna,TPU! Deci, eu si ..hm..iubitul meu ne-am despartit de o luna,totusi nu pot zice ca era chiar o relatie,pentru ca era la distanta,totusi, cica..am ramas prietenibatting eyelashes si chiar azi eram pe mess..si dintr-o data a iesit,si m-am uitat sa vad daca mai e online, pe ydetectorhee hee aparea on iar la mine nu. dupa 2 minute a aparut si la mine. oare de ce m-a bagat pe invizibil?straight face.ce problema avea el cu id-ul meuhee hee.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Detectorul nu e mereu corect. Poate a iesit pentru putin timp

| IM5 explică (pentru Adry05):

Nu..chiar era online.la colega mea era on, iar la mine nuwinking

| Adry05 a răspuns (pentru IM5):

A, poate a încercat să... uite de tine, şi apoi şi-a dat seama că de fapt nu vrea să renunţe la tine. Sau vroia să vadă ce reacţie vei avea.

Posibil.:-

Tu-l cunosti mai bine. happy

Mi-as fi dorit sa nu il mai cunosc deloc.

Ştiu cum e. sad

Hei,e in regula ^^, ai putea sa imi dai id`ul tau pe privat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunţă la el. Dacă vaţi despărţit, desprinde-te de trecut şi treci mai departe.
Nu-l verifica pe detector să vezi dacă e pe invizibil sau online.
Crezi că prostiile alea merg mereu bine? Poate asta vrea el.Să fii disperată şi să fii cu ochii pe id-ul lui neîncetat.

| IM5 explică (pentru anonim_4396):

Dar ma doare...incerc sa renunt la el, serios, dar intelege-ma.mi-e prea greu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru IM5):

Greu,dar nu imposibil.
Stiu cum e, dar, cand vrei să îl verifici, găseşte-ţi rapid altceva de făcut.
Treptat te vei obişnui!

Răspuns utilizator avertizat
| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Da cu siguranta ii e greu sa iti mai vb parerea mea e ca el inca mai tine la tine

| miror a răspuns:

Problema nu era cu id tau,, parerea mea,, era ca nu vroia sa-l bagi inseama sau doar a intrat pe invizibil pentru ca la el a intrat cinev acu care nu vroia s avorbesca,,, eu ignore toti cei pe care ii prind pe invizibil, pentru ca intotdeauna au ceva de ascuns.