| Lariisucaaa a întrebat:

Buna TPU...deci imi place de un baiat dar nu stiu daca ii place de mine .Adica cand am iesit in parc cu mai multi , m-a dat in leagan (ma impingea la spatelaughing), vroia sa ne dam in topogan rolling on the floor, in tiribomba laughing etc .Imi zice pe nume , se uita la mine si imi zambeste:X.radem impreuna , imi povesteste anumite lucruri, ma pipaie pe spate si imi pune mana pe spate .big grin.Ce ziceti ...ma place ?funda

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Luannah a răspuns:

Cand te mai piapie pe spate intoarce-te cu fata la el happyAjuta-l sa dea de locul potrivit, comoarabatting eyelashes

| SaraJ a răspuns:

Te place mult smug

| MayBeWill a răspuns:

Mda,"ah ce ti-as face"...ii place fizicul tau, cred ca vrea sa te "cunoasca mai bine" laughing)

| cocolinosef a răspuns:

Eu zic ca te place. Daca zici ca iti zambeste, radeti impreuna si te pipaie smug...inseamna ca te placewinking

| BubblineDance a răspuns:

Poi toate aceste lucruri sunt semne ca te place, dar trebuie sa fii sigura. Eu zic sa nu te avanti dintr-o data, ci sa il mai investighezi pentru a fii sigura.
Incearca sa observi felul in care te priveste, gesturile pe care le are pe langa tine si cel mai important explesia fetei. Daca ti se pare ca te place, adica daca iti afirmi parerile incearca sa discuti cu el, poate o sa iasa ceva. smug

Bafta! :*

| Jigaraoana a răspuns:

Clar te place...si daca il placi arata-i! Nu te speria!

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Jigaraoana):

Nu te speriarolling on the floor
Zici că trebuie să nască săraca fata...

| zonzole a răspuns:

Da te place da uitete pe noifetele.ro si acolo gasesti mmmulte lucruri interesante si este si un articolcare iti arata semnele daca te place sau sunteti doar prieteni funda?

| Leon12 a răspuns:

Dupa gesturile care le face sigur ii place de tine!