| Auslesse a întrebat:

Deci, sa va spun o mica poveste! Eu am avut o relatie de aproape 2 luni cu un baiat din alt oras(deci, suntem din orase diferite), eu avand 20 de ani, iar el 21.Asa,mi s-a pus pata pe baiatul asta,intr-adevar e un baiat frumos,dar pe cat de frumos, pe atat de pervers, mincinos si prefacut.Sa va spun de ce...Au trecut 2 saptamani de relatie,cand,intr-o zi,ma trezesc, ca-mi vorbeste despre sex. Evident, l-am refuzat.Insa de atunci,a tot continuat sa ma intrebe in fiecar zi, raspunsul meu fiind acelasi NU, categoric.in cele din urma, acum 2 saptamani ne-am despartit definitiv,din cauza lui, pentru ca are un caracter imposibil, vrea ca fata sa faca numai ce vrea si cum vrea el..si cu mine vroia doar sa-si atinga marele scop(v-am zis care).Asa,am mai vorbit dupa aia foarte putin, un mesaj, un apel si cam atat.Sambata ma trezesc c-un apel de la el.Raspund,ma intreaba ce mai fac, insa el vroia de fapt sa vada cum lucrez eu in weekend(lucrez la un supermarket).Ok.intre timp el si-a facut o noua achizitie, mai exact una de 15 ani.Asa,duminica s-a tot plimbat prin fata supermarketului la care lucrez eu, timp de 3 ore si ceva,cu tipa respectiva, urmarind doar sa ma faca geloasa pe mine, insa n-a reusit.Tot ce-a reusit a fost sa ma faca sa-mi schimb total parerea despre el.Am uitat sa va zpun ca el e dintr-un oras, eu din alt oras, iar noua lui achizitie e din alt oras.Si culmealaughing s-au gasit sa se plimbe tocmai in orasul meulaughingAsa,el acum urmareste doar sa-mi faca mie rau, in sensul sa ma faca sa sufar, sa fiu trista pentru ca el si-a gasit pe altcineva.El acum e frustrat si a ramas cu regretul ca nu m-a putut avea...si asta-i singurul motiv pentru care face ceea ce face.Si inca ceva, eu cred ca el cu tipa asta de 15 ani, vrea doar sa-si atinga scopul si dupa aia o trimite la plimbare.O cunosc, cat de cat pe tipa..si stiu ca nu e prea cuminte, deci o sa-i cada destul de repede-n plasa.Voi ce parere avet despre tot "circul" asta?laughing

Răspuns Câştigător
| Misshaa a răspuns:

Si tu poti sa-l faci gelos, asa ca gaseste-ti un prieten care sa te ajute sa ii faci "in ciuda". Imbraca-te asa cum ii place tipului respectiv ca sa saliveze dupa tine..sa-si rupa gatul sucindu-l cand te vede.Incearca sa-l pui intr-o postura nefavorabila in fata altora, sau daca nu sa se simta prost.Se vede clar ca ii pare rau dupa tine daca incearca sa te faca geloasa, dar si mai clar este sa vrea sa te cucereasca incat sa-si urmareasca scopul.Din cate am vazut eu nu prea e bine sa iti mai faci de lucru cu el, pentru ca aclasi va ramane mereu, cu principiile si dorintele lui

56 răspunsuri:
| Auslesse explică (pentru thealchemist):

Pe fata aia de 15 nu am cum s-o avertizez, pentru ca ea il crede cel mai ok baiat de pe planeta..In alea 3 ore si ceva, cat s-au plimbat prin fata supermarketului, mi-a trimis tipa o gramada de mesaje dupa nr lui..si se vede de la o posta ca e topita dupa el...deci,n-am ce-i face.Si da, 3 ore ci ceva s-au plimbat numai ca sa ma faca pe mine sa-mi para raulaughing...insa n-a reusit tipu` decat sa ma fac sa-mi schimb total parerea despre el.

| Auslesse explică (pentru ElDictator):

Vad si eu...ca mi-a dat niste raspunsuri..nici macar n-a inteles despre ce vorbeamlaughing

| Auslesse explică (pentru SentimentalConsil):

Mare dreptate ai.Insa,nu-mi pare rau de el, pentru ca in urma gestului pe care l-a facut(un om sanatos n-ar face asa ceva), m-a facut sa-mi schimb radical parerea despre el...nu merita nici macar sa ma priveasca-n ochi.Si da, intre noi nu mai exista absolut nimic, nici macar n-a stiut sa-si lase loc de "buna ziua"...

| Auslesse explică (pentru 5a):

Ma bucur sa vad ca mai exista si altfel de oameni, nu doar perversi si tot neamul lorlaughingSi da, baiatul e frumos, dar destul de prost(scuze pentru expresie)..Se crede unu` de ala smecher, dar de fapt.e praf.C

| Auslesse explică (pentru 5a):

Ma bucur sa vada ca mai exista si altfel de oameni.Cat despre el, intr-adevar e frumos, dar foarte prost(scuze pentru expresie).Iar tipa de 15 ani, o cunosc, cat de cat..si stiu ca nu e prea cuminte, deci intelegi ce vreau sa spun..si e foarte mare posibilitatea ca, din cauza ei, s-o pateasca urat de tot. oricum, el si-o cauta cu lumanarea.

| Gradinariu_Crissy_1988 a răspuns:

Nu se comportapt varsta care o are... sh fustangii astia nu merita o lacrima sau o secunda de tristete happy
parerea mea: da-l *****! razbunarea nu e buna.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-i block pe telefon si lasa-l sa se spele pe cap cu pustoaicele lui cu tot. ce te mai intereseaza?

| Auslesse explică (pentru Gradinariu_Crissy_1988):

Razbunarea-i arma prostului! Deci, el acum asta cauta, sa se razbune pe mine...la 21 de ani, sa faci prostii de astea..chiar e destul de jenantlaughing

| Auslesse explică (pentru anonim_4396):

Nu prea ma mai intereseaza, pentru ca m-a facut sa-mi schimb radical parerea despre el...de duminica si pana acum nu mi-a mai trimis absolut nimic, ma refer la mesaje..si sper sa nu-mi mai trimita!happy

| IM5 a răspuns (pentru 5a):

Sorry.dar de obicei..numai baieti din astia am intalnit..care mereu ma fac sa sufar sigh ..pare rau poate nu e asa cum zic eu.rolling eyes

| IM5 a răspuns:

Maiii.faza e.tu il mai iubesti sau ce dracu aicisha?! laughing

| Auslesse explică (pentru IM5):

Nu-l mai iubesc, pentru ca mi-am schimbat total parerealaughing

| IM5 a răspuns (pentru Auslesse):

E bine..totusi..uh nu te gandesti daca el nu facea asa.cum era viitorul langa el? rolling eyes ti-ai fi dorit sa afli?

Dar ma rog...nu te lua dupa mine ca eu trec printr-o pasa mai proasta..si dau sfaturi tampite!laughing

Daca nu facea asa, oricum stiam ce fel de viitor aveam cu el...adica n-aveam nici un viitor, eu i-am zis ca acasa la mine am toate conditiile si o viata linistita..si l-am intrebat "de unde stiu ca la tine o sa fie totul bine"? ..la care el mi-a raspuns:"du-te si cauta viata roz"laughingasta e raspuns?laughing...iar aseara l-am facut "praf"..si dupa aia mi-a zis ca ii pare rau ca m-a cunoscutlaughing

Aseara i-am zis absolut tot tot ttot...adica am vorbit frumos, fara jigniri.dar lui i s-a parut ca vezi, draga doamne, l-am jignit..si m-a intrebat de unde am prins tupeul asta...c-am devenit asa dintr-o data prea tupeista si ca atunci cand eram cu el nu vorbeam asa, dar prostul(scuze de expresie), nu-si da seama ce mult am tinut la el si cat am suferit pentru el? si pentru ce? pentru nimic, ca nu merita.am tinut la el muuuuult, chiar prea mult, si m-a facut sa sufar.pe cat de mult am tinut eu la el, pe atat de mult m-a facut el sa sufar.Si aseara mi-a zis ca el stie ca eu l-am iubit candva si ca acum imi pare rau.Dar eu i-am zis ca nu l-am iubit deloc, numai ca sa scap de el si sas-mi de-a pace, dar, in adancul sufletului, eu chiar am tinut la el.Si el cica m-a iubit, nu asa se iubeste! In weekend sigur apare iar, prin oras pe la mine, sa vedem cu ce "achizitie" mai vine, ca cica pe aia de 15 ani, gata, a terminat cu ealaughingmi-a zis ca ce n-a gasit la mine, a gasit la ealaughing

Ce prost.laughing Eu nu imi cer scuze pentru expresie..pentru ca..asa e laughing Atunci.da`l ~mda~ doamne iarta-ma laughing Si sigur o sa gasesti pe cinveva mult mai bun ca.~Asta~ laughing

Oricum el acum vrea cu orice pret sa afle ce se mai intampla cu mine, adica daca am pe altcineva sau sunt singura. Apropo, l-a facut tipa de 15 ani, i-a dat papucii!laughing.m-a cautat fata pe facebook si mi-a zis tot, inclusiv ca el m-a barfit in fata ei! Doamne, ce prost isi barfeste fosta prietena?laughingsi cand a inceput relatia cu mine, a barfit-o pe fosta in fata mealaughing

Deci,eu cred ca un baiat sanatos la cap...nu-si barfeste fostele prietene niciodata!laughing.

| Auslesse explică (pentru Auslesse):

Si apropo, abia am vorbit cu mama si mi-a zis ca l-a vazut trecand prin fata casei mele...si eu am vazut astazi o masina suspecta prin fata supermarketului la care lucrez...suspecta in sensul ca mergea foarte incet si dupa cum l-am vazut, sigur era el.Deci,mai scapa omu` de raie, dar eu de asta tot nu scaplaughing

Si apropo, abia am vorbit cu mama si mi-a zis ca l-a vazut trecand prin fata casei mele...si eu am vazut astazi o masina suspecta prin fata supermarketului la care lucrez...suspecta in sensul ca mergea foarte incet si dupa cum l-am vazut, sigur era el.Deci,mai scapa omu` de raie, dar eu de asta tot nu scaplaughing

Pf.laughing Eu iti sugerez sa ai grija..cine stie ce ii trece nebunului prin cap laughing

Cine stie..deja,stiu ce-i poate capul..si stiu la ce sa ma astept din pareta lui!

Iti doresc mult noroc! :*

Iti multumesc!:*happy

| Auslesse explică (pentru justme4good22):

Iti raspund aici, ca sa-ti dai seama despre ce e vorba.da, ai avut dreptate cu "palma" din trecut..astazi,dupa o luna si ceva de cand nu ne-am mai vazut si n-am mai vorbit absolut deloc,el a reinceput sa-mi trimita mesaje, sa me intrebe ce fac, daca am pe cineva, etc, etc.