| Alabell33 a întrebat:

Deci sa va zic, am un prieten de 5 luni si de abia pot tine relatia asta din cauza mamei nimic nu am voie sa fac, nimic.Mi-a zis prietenul meu ca vrea sa puna o poza pe Facebook cu mine.a trebuit sa o intreb pe mama si ei nu prea i-a convenit si nu a mai pus poza ca dupa aveam scandal cu ea ..imi e greu ca de fiecare data cand imi spune de poza trebuie sa inventez diferite motive, m-am saturat, de intalnit nici nu mai zic.oh go onj nu ma lasa si gata ..baiatul nu e unul care sa umble aiurea.e cuminte.dat mamei nu ii place ..cand vreau sa ii vorbesc de el nici nu o intereseaza. da -ti va rog si mie un sfat, ce sa fac.voi ce ati face in situatia asta ..va rog frumos cel mai bun raspuns primeste funda :*

2 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Cati ani ai? thinking

| SkyPilot a răspuns:

Renunta la poza pe fb, e un moft. Daca te lasa sa vorbesti cu baiatul si sa iesi cu el e OK, nu e nici o problema ca nu o intereseaza.
Daca amaandoi va vedeti de scoala si mama ta vede ca el are o ifluenta pozitiva supra ta, va sfarsi prin a-l accepta. Incearca sa iei note un pic mai bune happy