| DaceHipHopLife a întrebat:

Buna Tpu....deci sper sa ma ajutati si pe mine
De la varsta de 5 ani m-am mutat cu parintii inL.A in America
Tatal meu are o firma...iar mama lucreaza acolo ca si contabila
De la 6 ani am inceput sa ieu lectii de dans...iar acum ca este vacanta. fac de luni pana sambata cam 3-4 ore deci ajung acasa pe la 19:00
Cand ajung acasa iau cina cu parintii apoi ma joc cu mama mea anumite jocuri de pe facebook.......ieri totul a decurs normal....pana am inceput eu jocul candy crush saga si am vrut eu sa fac ultima viata (cant era randul ei) - stiu pare prostesc dar e adevarat... apoi ea a izbunit si m-a trimis sa spal toate vasele sa matur in toata casa sa dau cu mopul sa spal oglinda wc-ul.....am spalat vasele si am maturat tot cu lacrimi in ochi pur si simplu nu ma puteam opri...mai si spunea ca daca plang imi mai da si o palma ( eu fiind foarte sensibile.dar acum ce a vrut sa ii zambesc)
Apoi m-a trimis in camera mea si pe la 21:00 ma. uitam la tv si cand a intrat in camera m-am prefacut ca dorm (acum pe bune plangeam de 2 ore apoi a zis sa mergem la ea in camera si ne-am uitat la un film...iar cand tatal meu a venit acasa am mers in camerfara sa o pup si fara sa ii spun ceva
Azi dimineata a venit iar dar parca nu mai pot discuta cu ea cum faceam inainte....nu ii mai pot zambi parca ceva ma atrage negativ... spuneti-mi si mie cum pot face sa fie totul ca inainte pentru ca nu mai suport
Dau Fundita...repede va rog :*

Răspuns Câştigător
| Anonim9023 a răspuns:

Probabil ca mama ta are ceva probleme si voia sa te indeparteze putin de ea si a asteptat un motiv ca sa te certe, sa te pedepseasca si sa te superi pe ea, ca s-o mai lasi putin. Ar trebui sa incerci sa nu mai joci jocuri cu ea si sa-ti gasesti alta ocupatie pana va insista sa mai joci cu ea si sa-si ceara scuze pentru ce a facut. Depinde de firea ei, ca daca ai intreba-o ce s-a intamplat ar putea sa reactioneze urat, depinde de firea ei. Mai bine nu incerca sa o intrebi ce s-a intamplat, mai bine las-o asa, timpul le vindeca pe toate. big grin Deci cum am spus, asteapta sa vina sa-si ceara scuze, daca tu esti convins ca nu i-ai gresit cu nimic altceva in afara acelui joc! Funda?winking

1 răspuns:
| DevilHse a răspuns:

Mi se pare dubioasa supararea mamei tale. Nu cred ca am inteles bine, a reactionat in halul asta doar din cauza acelui joc?! Nu stiu ce sa spun despre ea, insa cred ca ar trebui sa discuti cu ea pe tema asta si poate urmatoarea data cand mai jucati ceva, ori las-o sa castige, ori... Hm, dar cred ca solutia perfecta ar fi sa iti ceri scuze, desi motivul mi se pare exagerat.

Întrebări similare