Vai, scumpa, oamenii de genul ăsta trebuie evitaţi. Că după aia greu mai scapi de ei, uneori zici că sunt bătuţi în cap şi nu înţeleg.
Dacă nu acceptă să discutaţi, las-o baltă şi nu îţi mai bate capul cu ea.
După cum mai zicea cineva, caută prieteni adevăraţi, care dacă au ceva de zis, să zică în faţă, nu să bârfească.
Dacă u o ocoleşti, dar nu te lasă în pace, ia-o la o discuţie şi zi-i să clarificaţi totul odată şi după aia să te lase. Zi-i tot ce aveai de reproşat şi să facă şi ea ceva la fel, iar după să nu mai rămână resentimente.
Nu are rost sa te enervezi si nici sa te superi! In primul rand, poti sa ii explici ca barfindu-te( si nu o singura data, din cate am inteles), nu iti este prietena adevarata! Ii spui ca tu nu ai face niciodata asa ceva, si ca nu te reprezinta genul ei de om.O sa mai vorbeasca o saptamana, doua si apoi o sa isi dea seama ca nu mai are ce face!
Oricum, nu ai cum sa o schimbi, indiferent ce ai face! Am patit si eu asa, dar pur si simplu nu ma mai interesat persoana respectiva, i-am dat cu flit urgent Te sfatuiesc sa faci si tu la fel
Gaseste-ti prieteni care te apreciaza si sunt alaturi de tine mereu (fii mai selectiva).
Mult succes
Te inteleg! Asa am avut si eu una disperata dupa baietii si ma enerva mult! Trebuie sa eviti oameni astia cat mai mult! Spune-i sa te lase in pace ca nu mai ai ce vb cu ea.Bye!:*
fourteenapril94 întreabă: