Ascultă-ți inima. Fă ce crezi tu, nu ai nevoie de sfaturile altcuiva atâta timp cât tu vrei altceva.
Draga mea, chiar mie mila de tine prin cate ai trecut dar nu mi se pare normal sa faci atatea pentru cineva care nu il intereseaza de nimic si are treaba pe nu stiu eu unde.Eu zic sa nu te mai obosesti atata si sa faci ce e corect, sa te desparti de el pentru ca nu e bine ce face asa ca eu zic sa ai grija si sa o termin cu el . Sper ca te-am ajutat si fi curajoasa sa nu te doboare nimic.
Mdaa. chiar e un roman aici! Ce sa spun. mai bine uita-l! Asa ar fi mai bine pentru tine, parerea mea! Pentru ca din cate mi-am dat seama se cam foloseste de tine!
Buna
nu stiu daca ai aflat, dar ai un PRIETEN adevarat, si care doreste mult sa te ajute
se numeste ISUS, si-l poti cunoaste an BIBLIE
e demn de ancredere si e tare dornic sa te ajute, daca al soliciti
"toate lucrurile lucreaza ampreuna spre binele celor ce-l iubesc pe DUMNEZEU"(citat din biblie)
Este putin din ea, era mai mult de povestit dar si asa este destul de mult de citit si poate destul de plictisitor...aa si da este povestea mea pare ciudat dar este povestea meastiu ca o sa fiu judecata dar...
Nu ai de ce sa fi judecata..si mai ales de oamenii care nu te cunosc..eu credeam ca este o poveste de pe facebook. jur!
Nup nu este o poveste de pe facebook, este o poveste adrvarata, prin care am trecut eu
Imi pare rau pentru tine. :*
Asta esteacum v-a trebui sa trag pentru ce am facut, dar ce nu inteleg este faptul de ce vreau sa ma mai impac cu el dupa toate intamplate, chiar nu stiu...in fine timpul v-a decide ce se va intampla:*:*:*
:*