E societatea in care traim, dar avem loc toti! Nu te impiedica nimeni sa fii tu, sa eviti ce nu-ti place!
Ce ati spus voi e aici e total adevarat, sunt total de acord cu voi.
Cand ii aud pe astia afara cu muzica din masina data la maxim imi vine sa merg afara si sa-i dau cu capu de parbrizX-(......sau la scoala...is unii atat de ******(scuze, dar altfel nu`mi vine sa le spun).Si bravo tuturor celor ce si-au exprimat aici parerile
@Eille2EtcnupD, si eu duc lipsa anilor aceia, exista atata respect, pe atunci:-
Buna!
Te inteleg. Stiu cum este cand toata clasa e foarte enervanta. in special baietii. sunt atat de idioti . incerc sa nu ii bag in seama, dar nu prea reusesc de fiecare data. e aiurea totul.
Pana acum nu am avut un prieten/iubit cum vrei tu sa ii spui [nici nu vreau! la 14 ani nu imi trebuie asa ceva] dar asa ca fapt divers, baietii din ziua de azi sunt badarani, nesimtiti, porci si cum vrei tu sa le mai zici. In legatura cu melodiile fiecare asculta ce ii place [ imi place asa putin melodia "maria, maria" -e numele meu si de asta] La fel si cu telenovelele, fiecare se uita la ce ii place. Stiu si eu persoane care n`au ce face decat sa isi bage tigara in gura.
Eu nu ma machiez, si am un ten curat si nu sunt "stricata" cum sunt colegele mele. La scoala cu machiaj? Fiecare face ce vrea cu fata lui, dar eu una nu m-as stica asa. Ma dau doar cu luciu de buze putin, dar nu mai mult!
Daca ii intrebi pe uni :"Care este cartea ta preferata?" ce iti va raspunde? daca nu a pus mana in viata lui pe o carte.
Un coleg radea de mine ca citesc carti cu "vampiri ". Da si care e problema? Macar eu citesc, si am o imaginatie bogata, nu un cap sec.
In fine. Incearca sa-i ignori. In pauze poti asculta muzica la casti, sa citesti, sau pur si simplu iti petreci timplul cu prietenii tai adevarati. Succes! O zi buna! [ scuze pentru greseli de exprimare, ma grabesc :*]
; Asa sunt si eu primesc amenintari daca nu le dau like la poze cu tatele pe afara, plin de proaste si copile la 13 ani cu tigara in mana in timp ce isi dau limbi cu cine apuca...
generatia asta, oricum ma bucur ca mai sunt persoane normale, ca noi. si 9gageeers
Da 9gag la putere!
Unde sunt alea? Le dau eu like la poze
Sincer, si eu simt la fel. aceeasi scarbire fata de generatia mea, cu toate ca am 13 ani. si la mine in clasa se injura si toti isi bat joc de profesori. la inceput a fost amuzant, dar cand ieri am vazut ca au inceput sa isdi bata joc si de profu de religie care este cel mai ca lumea om de pe pamant imi venea sa ii dau cu capu de pereti. cantau pana si cantecele bisericesti in prostie. isi bvat joc de tot ce le-A lasat Dumnezeu pe pamant. arunca ambalajele peste tot pe starda, si chiar mai rau, la 5 cm de cosu de gunoi. injura batranii se cred cei mai cei ca sunt mai smecheri si mai destepti decat toti. isi bat joc de mancare si de absolut tot. ma enerveaza fff tare si pe mine. si cateodata stau si ma intreb: oare sunt singura de pe Pamant care gandeste asa? am fost educata foarte bine, si mi-e frica sa fac unele lucruri, nu de frica parintilor, ci pur si simplu mi-e frica de mine. de sufletul meu. si faza cu colegul tau... hmmm. bucura-te ca e doar unul. noi suntem a6a si sunt toti asa! m-am obisnuit cu ideea ca lumea din jurul mea e proasta.
mai am o colega care pe mess zice ca le tunde pe toate care o env, dar in viata reala se prapadeste pe ea de frioca, mai ales ca eu si fetele de care isi bate ea joc sun cu un cap, 2 mai mari ca ea.
si alta care se da la toti baietii cu care sunt si la care tin prietenele mele. stii, ea ii iubeste pe toti.
nmuj ce sa mai zic. si mie chiar imi plac melodii gen queen sau mj. celine dion. absolut toti. pentru ca tata ii asculta la radio in masina, si cu timopu am inceput sa iubesc ritmu' de pe acea vreme.
sti, eu sunt tare mandra e tine, sincer, dup caracterul tau. la 15 ani sa crezi asa ceva! sper ca o sa fiu si eu la fel.
stii, era melodia aia de la guess who: nu ne-am nascut in locul potrivit.
in toate locurile e la fel, asa ca mai bine era: nu ne-am nascut la timpu potrivit.
eu respect si intoptdeauna oi voi face pe persoanele din secolele 17 pana in 19-20. respectul de care dadeau dovada era urias. mi-as dori sa traiesc pre atunci. chiar si doamnele si domnii de la curte se adresau cu : sir, respectiv lady catre taranii ce arau pamanul. dac ar fi si avcum la fel... sa ne fie frica sa ne aratam gleznele, frica de orgoliu. sa ne fie rusine ca am zis ceva urat in gen: raule.sa ne fie rusine ca ne machem si multe altel; e... doamne, ce vremuri. numai luptele erau nasoale.
Nu toti sunt asa, sau macar cei care sunt, nu tot timpul, probabil esti intr-un liceu sau cerc de persoane care se comporta doar asa..., dar cauta sa vezi daca chiar toti sunt asa, sunt sigur ca trebuie sa fie si oameni normali.
Si pe langa mine sunt genul asta de oameni, dar nu am nimic cu ei, atata timp cat nu fumeaza langa mine, in rest radem toti sau nici unul, si nu ne batem joc de oameni, mai bem si noi cate o gura de bere dar nu ne imbatam ca nebunii...
Da pai sunt.am cateva persoane in clasa fete mai putine, si cativa baieti oameni de nota 10 si nu zic sa nu mai iei vorba ta " o gura de bere" da nu ca desteptu pana mergi cam pe 7 carari si borasti de uiti de tine
Daca ai 15 ani cum zici ai un 10 cu felicitari de la mine pentru mentalitatea pe care o ai. Bravo :*
Imi place ca mai sunt si oameni normal in generatia voastra.
Nu ii mai baga in seama pe tampitii aia, oricum nu vor intelege nimic niciodata pentru ca nu gandesc si nu au nici educatie.
Tie felicitari pentru felul in care gandesti!
Heh esti doar la inceput si ai sa vezi multe altele crede-ma
nu vreau sa par dascal profesor etc... dar totusi incearca sa ei lucrurile cu calm ca daca mi te enervezi nu rezolvi absolut nimic
Waw situatia ta seamana cu a mea
numai ca eu am 13 ani
Maa deci sa-mi bag picioru prostanacu nostru se intinde pe tot spatiu apoi impinge banca mea tocmai cand eu imi faceam un autopotret >_< m-a lovit la deget, la picior, mi-a rupt un lant si m-a scos din sarite...eu care eram calma
Eu am problema asta cu un coleg, veneam de la scoala odata da cu bulgari in mine, primele dati hai sa il las dupa ii tot zic lasa-ma in pace si tot dadea intruna razand, pana l urma nu am mai suportat, l-am prins si i-am luat bulgarele din mana apoi ii l-am frecat pe fata...Eu nu ma bat cu lumea, nu injur si din astea, dar astfel de oamenii... parca vor neaparat sa te scoata din sarite, iar de obicei pe langa iei stai "leii" cei care asteapta sa facei o greseala iar apoi sa te barfeasca si sa "exagereze" intamplarea, cum zicea unul ca l-am injurat cand i-am zis "Ba da' lasa-ma!"
Si eu am 15 ani, la scoala aceeasi situatie.
Eu le-am explicat o data cu frumosul la astia cu fumatu' si macheatu'. daca fumeaza isi distrug sanatatea(am reusit sa fac un baiat sa se lase si mi-a multumit "sunt alt om, nu mai sunt obosit, am iar forta" forta pentru ca e foarte musculos). La machiat, acum se cauta creme de riduri la 40-50 de ani, dar cum se machiaza unele. daca la 18 ani n-o sa aiba vreun rid. sa-mi zica cutu... Ruptii? pe toate gardurile.
Suntem clasa a 8a, avem examene. nu ar trebui sa avem timp de chestii de genu' asta. Cateodata ma gandesc ca parintii mei au trait mai bine pe timpul comunismului... fata de ce traim unii cu capul pe umeri.
15? Eu am vazut la 7 ani ca fumeaza, beau si injura.Chiar ai dreptate.Si cu fiki-fiki la fel.La 10-11-12 ani astia fac fiki si fiki oral.EWW
:puke! Deja mi-e rau numai cand ma gandesc.
Si in legatura cu baiatu' ala, nu poti sa faci nimic.Nu te pune in gura cu el. Vrei sa dai de petrol?
Prostii se simt bine atunci cand ii bagi in seama. Si oricum, exista si oameni destepti de nivelul tau, doar trebuie sa ii cauti.
Ai mai multe variante.1)Poti sa ii spui cuiva.2)Nu ii bagi in seama.Le intorci spatele si le zici :"Nu vorbesc cu ratatii" Si daca sunt prosti spune-le:"Go and *** yourself". Sigur nu or sa stie ce inseamna.Sau jigneste-i in asa fel incat "sa ii doara"...intelegi tu..Si eu am un asemenea coleg in clasa care isi cam batea joc de mine.dar eu l-am potolit cu...bataia.Cand ma saturasem si a vazut ca m-am repezit spre el facuse o fata de parca urma sa il calce o masina.Dar nu e buna nici violenta.
Mda pai in general imi place sa insult
Mda da eu sunt fata si el un balond e 100kg
Bineinteles
Crede-ma eu una am mai pomenit
Eu cand sunt nervos, decat sa ma bat prefer sa vin acasa si sa ma calmez.Imi zic in sinea mea:"Sunt mai puternic decat el.E doar un prost".
Cu bataie incerc sa ma controlez cat pot, dar uneori folosesc fraza asta:
"Exista momente in viata unui om, cand ratiunea face loc pumnului", si atunci ii bat pe aia care ma enerveaza pana ma calmez.
De obicei nu lovesc pentru ca imi e frica sa nu cumva sa dea cu capu de ceva, sau sa aiba ceva probleme si sa moara acolo sau cine stie ce s-ar intampla cu ei.
Nu stiu de ce dar acea fraza chiar m-a facut sa rad
Mie imi place.