| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU,doi oameni m-au oprit pe strada că mă cunosc de când eram mici și că îmi știu părinții dar eu nu ii cunoașteam și erau de etnie romă unul dintre ei mă lua în brațe fara sa vreau și mă pupa. Abia am reușit să plec de lângă ei, le-am zis la părinți și îmi ziceau ca nu ii cunosc după nume și că trebuia să ii sun sau sa mă apăr, să țip, dar mă deranjează că eu nu sunt genul ăla. Eu sunt mai retrasă și preferam sa ii ignor, iar părinții îmi ziceau ca îi fac de râs, iar tata s-a întâlnit o dată cu unul din ei pe strada și încercă să îl evite doar că a uitat că l-a mai întâlnit. Sa încerc să uit? Si mă simt prost că au zis ca ii fac de râs

Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Acum asta e. S-a întâmplat, a trecut, nu mai e bai. Important e să se mai întâmple. Are dreptate tatăl tău: nu poți să stai și să nu faci nimic. Ca fată, ia după tine un spray paralizant sau un electroșoc. Dacă erai băiat, te putea bate corp la corp.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu uiți.
Nu ți-au făcut nici un rău.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"(...)erau de etnie romă unul dintre ei mă lua în brațe fara sa vreau și mă pupa abia am reușit să plec de lângă ei"

Și mai aveai telefonul in buzunar, după?
Poate că au nouă strategie de-a te buzunări.

| Byb2001 explică (pentru floresdemayo):

Da îl am bine că mi ai zis sa fiu mai atenta pe viitor că am uitat de asta

| floresdemayo a răspuns (pentru Byb2001):

Ar trebui să fii foarte vigilentă, mai ales când e vorba de rromi.

"mă lua în brațe și mă pupa"

Și distanța fizică unde era?
... și masca?winking

Poate că ai fost luată prin surprindere, total pe nepregătite, dar fii și tu mai autoritară, altădată. Nu permite oricui, orice.

| Mosotti a răspuns:

Pai doar te-a pupat, nu ti-a dat in cap, de ce sa tipi?
Nu te cunostea deloc, te-a placut si de aia te-ai imbratisat si te-a pupat, haha, si a bagat motivul ca te-ar cunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noroc ca nu te-au invitat sa intri in masina vre unuia dintre ei, in caz ca ar fi avut vreo unul masina.

Ai grija cu aceste persoane care te opresc si te abordeaza in acest fel pe strada. Pot fi proxeneți sau ajutoare de ale lor.
Nu te urca in nicio masina straina, chiar daca iti vor spune ca e vreo cunostiinta a vreunui amic, ruda sau coleg de-al tau.
Spune-le ca te grabesti sa ajungi undeva anume si nu poti vorbi si merge cu ei nicaieri.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pe mine m-a pupat o rroama in tramvai cand aveam 14 ani asa din senin, dar nu m-a deranjat deloc, ar fi culmea sa tip ca ma pupa si ma imbratiseaza cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înseamnă ca ești o fata dulce, dar vorba lui flores, poate voia sa îți cânte la portofelhappy