Acum asta e. S-a întâmplat, a trecut, nu mai e bai. Important e să se mai întâmple. Are dreptate tatăl tău: nu poți să stai și să nu faci nimic. Ca fată, ia după tine un spray paralizant sau un electroșoc. Dacă erai băiat, te putea bate corp la corp.
"(...)erau de etnie romă unul dintre ei mă lua în brațe fara sa vreau și mă pupa abia am reușit să plec de lângă ei"
Și mai aveai telefonul in buzunar, după?
Poate că au nouă strategie de-a te buzunări.
Da îl am bine că mi ai zis sa fiu mai atenta pe viitor că am uitat de asta
Ar trebui să fii foarte vigilentă, mai ales când e vorba de rromi.
"mă lua în brațe și mă pupa"
Și distanța fizică unde era?
... și masca?
Poate că ai fost luată prin surprindere, total pe nepregătite, dar fii și tu mai autoritară, altădată. Nu permite oricui, orice.
Pai doar te-a pupat, nu ti-a dat in cap, de ce sa tipi?
Nu te cunostea deloc, te-a placut si de aia te-ai imbratisat si te-a pupat, haha, si a bagat motivul ca te-ar cunoaste.
Noroc ca nu te-au invitat sa intri in masina vre unuia dintre ei, in caz ca ar fi avut vreo unul masina.
Ai grija cu aceste persoane care te opresc si te abordeaza in acest fel pe strada. Pot fi proxeneți sau ajutoare de ale lor.
Nu te urca in nicio masina straina, chiar daca iti vor spune ca e vreo cunostiinta a vreunui amic, ruda sau coleg de-al tau.
Spune-le ca te grabesti sa ajungi undeva anume si nu poti vorbi si merge cu ei nicaieri.
Si pe mine m-a pupat o rroama in tramvai cand aveam 14 ani asa din senin, dar nu m-a deranjat deloc, ar fi culmea sa tip ca ma pupa si ma imbratiseaza cineva.
AliceFirea întreabă: