Buna sper ca răspunsul meu sa nu te deranjeze sau ceva, eu incerc sa te ajut cu un sfat si ce ai putea face, zic sa nu te deranjeze ca sa nu ti aduc aminte despre incident
In primul rand vreau sa ti spun ca, cand treci peste o perioada ca asta ai nevoie de multi oameni langa tine si daca incerci sa treci singura va fi un drum foarte lung deoarece mama ta era poate cel mai bun prieten al tau, soț, mama, tata, tot tot tot ea era. Este greu sa treci peste ea te înțeleg, si de asta dumnezeu ti a oferit o fiica ca tu sa ti petreci timp liber cu ea cum ar fi facut si mama ta pentru tine la bătrânețe
In al doilea rand nu stiu daca ai un soț/iubit/prieten, dar eu spun ca daca ai ar trebui sa ti fie aproape si s-a discuti cu el despre astea in fiecare seara cand gândurile tale sunt excesive, daca nu ai sau nu poti vorbi cu el din cauze personale va trebui sa spui o rugaciune si sa ii spui lu dumnezeu tot ce te macina si sa plangi iar apoi sa te linistesti pana in ziua in care va fi din nou poate frumos!
In ultimul rand vreau sa ti spun, sa ti petreci tot timpul liber ori la un job part-time usor, ori cu fiica ta ori plimbari ori sala orice. doar sa ajungi seara sa stii ca esti linistita si ca mama ta te iubeste de acolo de sus. Du te duminicile la biserica, poate si la mama ta si stai si discuta cu ea, mai vorbeste cu ea deoarece ea te asculta! Ai grija de tine si de fiica ta si fii puternica, mai mult nu pot sa ti spun deoarece dumnezeu ti va oferi acum niste perioade mai grele iar dupa va trebui sa iasa si la tine soarele chiar daca ar fi dupa ani de zile. O zi frumoasa, imi pare rau pentru ce sa întâmplat. Ai grija!
Bună, răspunsul tău ma făcut să plâng și nu pentru ca mă deranjează ci pentru ca mi-ai confirmat câteva chesti și îți mulțumesc enorm de mult chiar simt nevoia să vorbesc cu cineva dar nu am cu cine și simt ca înnebunesc aș vorbi non stop despre deranjurile mele și știu ca sunt multe dar nu le pot stăpâni … a-și face ce mi-ai propus să lucrez sau să mă duc la sală dar nu am cu cine să las fetița și nu sunt de acord să o dau la creșă încă e foarte micuță și nu m-aș simți ok
Buna din nou, ai putea sa mi lasi un cont de Instagram sau de Facebook sau de orice altceva si poate mai discutam cand ai nevoie, deoarece sunt disponibila pentru astfel de lucruri pentru ca ma indrept spre terapeutism.
Sunt Rahela Florea pe Facebook și am o poză la profil cu o fetiță îmbrăcată în galben cu pălărie galbenă
Îmi dați dvs cerere?
Imi pare rau de pierderea suferita, dar viata merge inainte, iar daca ai nevoie de ajutor, atunci un Medic Psihiatru te poate ajuta.
Sanatate multa!
Mergi la medicul de familie si cere o trimitere la psiholog. Ai 10 sedinte pe an gratuite.
Mergi si discuta acolo despre doliul pentru mama ta.
Moartea unui parinte e o pierdere uriasa. Ai nevoie de sprijin. Un psiholog poate sa te ajute.