Da, se intampla. Acum depinde si de caracterul si mentalitatea fiecarei persoane.
Mie,nu mi-a părut rău pentru niciuna. N-am de ce, pleacă una vin mai multe.
Nu cred sa existe cineva care sa priveasca in urma si sa nu-si dea seama de anumite greseli.Cu timpul, constientizarea acestor greseli ne ajuta sa actionam cu mai mult discernamant. Uneori exista regrete, dar anumite circumstante te impiedica sa te intorci inapoi.Sunt,,corecturi,,care se mai fac dupa mult timp, dar in cazul unor relatii destramate e mai greu, pentru ca cel care doreste sa se intoarca gaseste locul ocupat.Si continua, cu mai mult sau mai putine regrete, sa mearga mai departe.
Eu cred ca doar atunci cand nu mai esti cu cineva care candva ti-a fost drag, ca ai renuntat tu sau ca ai fost parasit, iti dai seama cu adevarat de valoarea lui si ce a insemnat pentru tine.
Da. Uneori cu toti facem greseli pe care mai repede sau mai tirziu le regretam. Poate in momentul acela nu isi dau seama daca iau o decizie buna sau nu. Dar cu timpul regreta de decizia luata. poate se simt vinovati. Funda?
Depinde de la om la om. sunt care nu le pasa ca au produs suferinta... eu regret ce am gresit, dar mai mult regret ca am fost naiva si am crezut in oameni si in iubire!
amyleemuffly03 întreabă:
Vanessa0911 întreabă: