E exact cum vrei tu sa fie. Cum iti cade tie pe psihic. Daca iti induci la nivelul subconstientului ca aceasta caracterizare pe care ti-o fac altii sta la baza unor esecuri personale pe diferite planuri, atunci da e rau. Daca nu, nu.
Este de bine în cazul tău. Pentru că sunt oameni care la 19 ani arată ca la 40. Vremurile și împrejurările ne pot schimba oricând.
Nu trebuie sa lasi lumea sa-ti spuna daca e de rau sau de bine. Tu ar trebui sa hotarasti daca arati s-au nu cum vrei fiindca e viata ta
Să fiu sincer cu tine, nu e chiar de bine, adică e mai greu să te ia lumea în serios dacă pari mai mic. Alții de exemplu sunt invers, au 15-16 ani și arată de 19, iar asta le oferă anumite beneficii în societate. Acum, tu ai buletinul să dovedești vârsta, deci nu ar fi o problemă. Oricum, ești norocos, când o să ai 40 de ani și o să ți se spună că arăți de 32, fi sigur că e compliment
E de bine. Asta înseamnă că ai șansă să păcălești vârsta și sa îmbătrânești diferit.
E de bine, iubesc cand oamenii imi spun ca arat de 16 cand eu am 21, peeste 20 de ani voi arata tot ca o copila, ce poate fi mai fain.
ASDFGHSGACOOL întreabă:
MynameisRoxana18 întreabă: