Pai eu zic ca cel mai bine este sa vorbesti cu colega ta si sa ii readuci aminte de clipele petrecute in "banca voastra". De anumite amintiri amuzante sua cat d ebine puteati copia amandoua de acolo chestii din astea. Fa-o sa isi aminteasca ca acea banca are in egala masura aceeasi valoare sentimentala pentru voi, si ca intr'un fel poate suna ciudat dar poate a fost "sortita"sa fie a voastra. Si daca vreuna din voi paraseste acea banca nimic nu va mai fi la fel. Si eu cred ca in modul asta o sa va recapatati si prietenia. Si poate ca daca ai discuta si cu colegii din fata si din spatele bancii si le -ai explica situatia, poate si ei vor incerca sa o convinga pe colega ta ca nimeni si nimic nicio amintire nu va mai fi la fel fara una din voi. Mult succes. Funda?
Pai. Nu pot face asta pentru ca ea e o persoana ceva mai dificila si in situatia de fata cam nesimtita. Daca si-a pus ceva in cap apoi e lege. Si acum orice argument din lume nu ar aduce-o inapoi si chiar daca ar aduce-o s-ar purta aiurea cu mine din moment ce nu mai vrea sa stea cu mine. Vara asta s-a si schimbat, adica eu i-am scris 10 fraze prin care i-am explicat ca nu e corect ce face si etc iar ea mi-a scris 2 propozitii, acelea pe care le-am scris in intrebare si gata.
Hmm... daca as fi in locul tau si as fi fata... i-as spune ca nu vreau sa ma mut de acolo de nicio culoare deoarece e banca in care am copilarit impreuna si imi place amplasamentul ei. Dar pentru ca sunt baiat am eu o zicala : Desteptii cedeaza primii. As lasa-o sa se mute si as gasi alta banca de unde pot copia linistit.
Si stai linistita, daca ziceai ca intrii in a opta inseamna ca mai stati doar 1 an impreuna asa ca nu mai conteaza o simpla banca.
Noroc in negociere.
Doamnee! E o simpla banca, pana la urma tot o sa te desparti de ea . Tine-te de colega ta pana renunta , iar daca nu vrea, te poti duce la diriginta/diriginte Si cazul e INCHIS!
Sper ca te-am ajutat! ♥
Si mie mi s-a intamplat asta cu fosta mea colega de banca, dar cum eu ajungeam mereu mai devreme la scoala(nu intentionat, fac naveta) nu putea sa ma dea afara asa ca pana la urma s-a mutat in alta banca. Dupa putin timp m-am mutat si eu din banca respectiva...Deci nu lasa chestia asta sa te afecteze prea mult,e doar o banca si s-ar putea sa nu mai fie la fel de speciala fara colega ta. Daca vrei neaparat sa stai acolo poti vorbi cu dirigintele tau, pentru ca ai dreptate, daca ea vrea sa stea cu altcineva, ea ar trebui sa se mute, dar gandeste-te daca se merita...
"Multumesc pentru timpul acordat cititului si pentru orice raspuns primit, atata timp cat este in limita BUNULUI simt ". Uite care-i faza amice. prin comentariul tau ai dat dovada ca tu esti cel prost o.o Am specificat CLAR ca e putin aiurea intrebarea insa e important pentru mine, daca nu aveai nimic de spus imi erai de mare ajutor daca taceai. O seara buna!
Si eu zic asa, dar spune-i mai discret, ca poate te paraste la diriga si o sa ai probleme
In limbajul ei identific o mare lipsa de respect fata de tine. Poate ti-a fost prietena o data, dar acum nu mai e.Multe fete se schimba in rau de la varsta asta.Incearca sa porti cu ea o discutie serioasa despre prietenia voastra, nu despre locul din banca. Daca nu o scoti la capat, eu zic sa cedezi.Un anumit loc intr-o anumita banca nu schimba multe.Succes!
Nimeni nu poate sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei...amintestei de momentele in care erati bune prietene, poate o mai imbunezi. Bafta!