Binențeles, e foarte posibil. Nu scrie nicăieri că "fiecare om are garanția că-și va găsi jumătatea".
Dar tu când încerci să comunici cu fetele, cum o faci? Tot ca pe TPU, unde ai pus 250 de întrebări despre sex? Dacă și în viața reală ai tendința să faci același lucru, poate din cauza asta nu vrea niciuna să aibă de a face cu tine.
Este și asta un defect da, dar nu pentru toate. Tu trebuie sa realizezi că îți trebuie o femeie nu o fata in vederea unei relații serioase. Da, fetele se uită după cocalari, băieții răi, ție îți trebuie o femeie adevărată nu o fata de 20 de ani care nu știe ce vrea de la viață și e instabilă emoțional.
Depinde și de starea ta de spirit și de vibrație,daca ai vibrație joasă respingi oamenii din jur. Asta ar însemna să :
Simți furie
Sa nu ierți
Sa ai dorința constanta de răzbunare
Negativitate
Anxietate
Depresie
Pesimism
Oboseala
Te plângi des
Lipsa de energie,vointa
Frici
Insecurități
Toate astea te mențin într-o vibrație joasă, așa că respingi pe oamenii care sunt opusul tau, care au o cu totul alta frecventa și vibrație.
Trebuie spiritual sa evoluezi sa scapi de aceste probleme, și să te ierți pe tine și pe cei care ți-au făcut rău și scapi de furia că prin toate astea faci proiectii.
Ceea ce gândești aia atragi, și ce simți despre tine și unii oameni se reflectă negativ asupra ta, e că o oglindire; urăști vei fi urat etc.
Așa e, este vorba de comunicare.
Dar dacă stilul tău de comunicare este "bună, preferi tanga sau brazilian?", atunci evident că rata ta de succes este zero.
Ai mare dreptate, și din păcate aceste stări de spirit proaste, îi pot influenta si pe cei cu care intram in contact, fie va e vorba de colegii, prietenii, sau familie dandu-le și lor o dispoziție proasta.
Frustrarea,invidia, fricile ura ne tine pe loc.
Și eu sunt așa, și știu că la mine e problema nu la oameni.
Ce vârstă ai? Nu te da bătut! Sunt o grămadă de femei singure în orașele mari. Contează și unde locuiești
Și eu am momente din acestea,dar trebuie incercat sa le găsim cauza exacta, eu cred că toate stările omului sunt cauzate de ceva
anume,sau de mai multe cauze care trebuie găsite,ca mai apoi găsită cauzele exacte,va fi mai ușor să le putem rezolva, la psiholog am fost, si nu am rezolvat nimic decât bani aruncați pe fereastră, și mi-am dat seama că psihologul nu îți va rezolva problemele, doar te
va ajuta să găsești cauzele problemei, și apoi soluții pentru ele.
Greu de zis, cel mai bine faci o introspecție, conștientizezi ce faci bine și ce nu. Eu spre exemplu am o grămadă de defecte și lucrez continuu să trec peste și să încerc să le rezolv.
Trebuie sa ai rabdare, iubirea adevarata apare cand te astepti cel mai putin.