Incearca sa vizionezi ceva pe Youtube de exemplu in timp ce mananci ca sa ti se amelioreze poate teama, si apropo, nu stiu in termeni cum sa explic dar gatul are ceva muschi care imping atunci cand mananci mancarea catre intestine deci nu iti ramane, nu te inneci. O data in timp ce aveam mancare in gura m-am dus sa clatesc cainele ca i faceam baita si am inghitit in timp ce stateam cu capul in jos si s-a dus fara sa mi se intample nimic )).
Sau incearca sa ti faci milkshake uri, sunt mai lichide si probabil si tie iti vine mai putin sa crezi ca te poti inneca cu ele. Nu ti-l recomand pentru ca te poti inneca cu mancare, ci pentru ca poate pana te obisnuiesti din nou iti va fi mai usor sa inghiti ceva lichid
Mulțumesc pentru răspuns
Mi-aș face un tatoo cu codul QR al certificatului de vaccinare, nu știu însă dacă, după ce-a de-a treia doza, sau câte or mai urma, codul rămâne același.
Ce legătură are asta cu problema ta? Niciuna.
Crezi ca ii pasă cuiva că ești răsfățată, că ți se oprește mâncarea în gat? Tuturor ni se oprește mâncarea în gât, multora din pricina unor probleme demne de luat în seamă.
Atâta răsfăț să ai tu în viață cât sunt eu de "rasfațată"?
*fără?
În cazul de față, până te împaci cu mama, pune mâna și mănâncă.
Altfel te așteaptă spitalul, și va fi și mai grav.
Mănânci ce îți place din frigider.
Te înțeleg. Și mie mi-a rămas ceva în gat aseară, asa simt, și mâine ma duc la ORL. Tu ai fost la un consult ORL? A durut când s-a uitat în gură?
Nu am fost că mi e frică