Leago de maini si de picioare apoi leocoplast la gura si scoate cureaua. Pana se invata educatie a la comunisten. Trebe sa folosesti putina violenta si sa tipi la ea si una peste cap sa stie de respect.
Ultima data cand am incercat asta a fost acum cateva zile si a chemat-o pe mama si m-a batut (foarte iresponsabil avand in vedere ca am epilepsie si probabil o sa iau pastile toata viata neavand sansa sa traiesc o viata normala) dar in fine cui sa îi pese de mine...
Da de mult ori
și ce zice?
Rade de mine...
Telefonul copilului
http://www.telefonulcopilului.ro/
sincer, nu stiu situatia la tine, poate si tu ai o parte din vina si din cauza asta poate accepti situatia, insa nu copil NU poate trai in teroare, iar faptul ca, copilul e devina nu are nici o importanta oarecare, nici macar VAGA
iar, ca sa iti dovedesc negru pe alb, legea confirma ce spun, la modul absolut ABSOLUT, prin faptul ca un copil de pana in 14 ani nu e responsabil penal deloc.
Nu stiu sexul, si nici varsta, dar banuiesc ca sunteti minori. In ambele situatii sora ta primeste placere in urma reactiilor tale. Discuta cu ea si explica-i ca te-ai saturat de tratamentul ei, iar daca nu inceteaza o sa vina vremea cand va avea nevoie de ajutorul tau iar tu o sa ii intorci spatele. Daca nu isi modifica comportamentul ignora orice ar incerca sa faca (daca iti zice ineacate, ignora si bea in continuare, daca te loveste cu slapul, ignoro sau iai slapul din mana, ignoro cand vorbeste cu tine)
Daca depaseste limitele pentru atentie, vorbeste cu parintii tai si explica-le ca daca nu discuta cu sora ta sa se potoleasca, dupa ce devi majora rupi legatura cu ea si cu ei, pentru ca comportamentul ei te afecteaza si astea vor fi efectele daca nu iau masuri.
Totul se rezolva prin comunicare. Daca pe ai tai ii doare in dos, si desi o ignori complet, sora ta continua tachinarile, alta solutie decat sa rezisti pana cand termini liceul nu e.
Dupa te poti angaja, te poti muta cu chirie si poti fi in sfarsit linistit/ta.