anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca iubitu tau sa creada ca iesi cu vreunul la plimbare si tu sa-i arati dovada cu mesaje ca iesi cu o fata? Iar el sa zica dupa ce ii dai pozele cu ce ai vorbit cu fata aceea ca ascunzi secrete fata de el doar pentru ca ai sters numarul la fata dar numele l-ai lasat. Sa faca o drama si sa se desparte de tine, ca ar fiu un mare secret. Poti arata nr cuiva fara aprobare? E vorba de confidentialitate. Nu pot sa arat numarul fetei fara voia ei. M-a blocat pe motiv ca am secrete fata de el si el nu accepta asa ceva. Mi se pare penibil sa iti demonstrez si sa te iei de mine din nimic.

Răspuns Apreciat de Editori
| George12356456 a răspuns:

Buna! Ești iubita lui, nu proprietatea lui. Daca nu te crede că ieși cu o fata și îți cere dovezi, ce înseamnă asta? Nu are încredere în tine. De ce sa demonstrezi cuiva ce faci tu? Mici gesturi de gelozie sunt ok, cum ar fi că te întreabă cu cine ieși etc. Dar ce spui tu mi se pare exagerat, eu că băiat nu as face asta niciodată. La urma urmei, daca vrei sa îl înșeli, o faci și cu el de mana. Ai grija de tine!

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Pentru el, e normal.
Dar asta nu înseamnă că tu trebuie să suporți orice bou.
Fii fericită că te-a lăsat, nu ai după cine să îți pară rău nici dacă era frumos ca Adonis.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca foloseste asta ca si scuza sa se despartă de tine, un om ce te iubeste chiar si gelos de ar fi ar cauta posibilități sa isi demonstreze daca il minti sau nu, nu sa se despartă de tine.

| SilentRain a răspuns:

Asta e gelozie exagerată, dacă nu puteți ajunge la o înțelege mai bine renunțati amândoi
P.S. Frumoasa poza

| Bizon95 a răspuns:

NU este normal
1. NU ARE INCREDERE IN TINE... DELOC
2. ESTE OBSEDAT DE CONTROL
3. astea o sa produca gelozie
4. O SA FIE TOT MAI RAU

tu nu esti copil mic, nici animalul lui de companie, mai exact: DE CAND A AJUNS EL *STAPANUL* TAU?!?
spune-i verde in fata ca daca nu se poate abtine poate sa plece!

| ywar a răspuns:

Maturitate! Ce te face sa crezi ca-i zdravan la scafarlie sau poate cauta un motiv de despartire?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ești obligată să te justifici în fața nimănui. Dacă te crede pe cuvânt bine dacă nu să fie sănătos.
Găsește un partener care să aibă încredere în tine, nu îți mai pierde vremea cu cineva care îți impune să îi dai raportul și când te duci la pâine.
Nu are absolut niciun drept să îți umble prin mesaje, e vorba de intimitate, atât a ta cât și a persoanei cu care ai vorbit.

| Vikaa a răspuns:

Fata mea, lasa-l, e un simplu cioban ca altii, e clar ca EL are pe altcineva si a cautat un motiv banal sa te lase pe tine. Nici sa nu te mai intereseze de el, daca pe el nu-l intereseaza de tine si sentimentele tale.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Vikaa):

Taliban, nu cioban. TALIBAN! Idiotii de genul asta ar trebui sa moara de infarct dupa 4-5 ore de l@*a, ca fac umbra planetei degeaba!

| Daniel323 a răspuns:

Nu este normal.
Scapa de el cand inca mai poti.
O sa -ti faca viata un chin.
Gelozia nu trece si nu se vindeca.
Am vazut cateva cazuri, s-au despartit pana la urma cu copii cu partaj etc.

| Ralena a răspuns:

Problema este la el, in cazul acesta. O neincredere in el. Nu tu trebuie sa rezolvi aceasta problema, indiferent ce vei face, ce numere ii vei arata sau nu, ce dovezi ii vei da sau nu, pana el nu isi rezolva problema de incredere in sine, tot va gasi motive de gelozie.

| Adrian7art a răspuns:

Din ce ai expus tu aici aș spune că tu ai dreptate.dar lipsa lui de incredere poate fi si din felul in care tu te comporți in relație, asta dacă nu e un tip gelos.
Oricum nu prea am înțeles de ce ai ascuns numarul fetei? aici ii pot da dreptate lui. puteai folosi doar un nume de fată si numărul să fie al unui băiat.simplu happy

| Larysa690 a răspuns:

Nu are incredere in tine si o relatie fara incredere nu se poate, spune-i ca te deranjeaza comportamentul lui si daca tot nu vrea sa se schimbe atunci lasa-l, doar nu te comanda el pe tine, asta deja mi se pare ca te spioneaza prea mult, ai si tu dreptul la libertate.