| Anonim416262t2u1u a întrebat:

Este prima data cand scriu aici. Am si eu o problema. (Va rog cititi totul).
Acum un an m-am mutat cu parintii mei in Italia ( an 15 ani). Au vrut sa ne mutam ca sa aiba o slujbă mai buna, doar ca iau acelasi salariu ca in Romania pentru ca au gasit un job foarte prost platit. Eu nu am fost de acord cu asta si nici acum sunt, dar parintii mei nici nu mi-au luat in considerare parerea. Am incercat in tot acest timp sa-mi fac prieten sa ma obișnuiesc pentru ca viata mea e in Romania, scoala, prietenii, rudele etc. La scoala copiii isi bat joc de mine pentru ca sunt romanca. Nu mai ies din casa fiindca nu am cu cine si asta m-a dus la depresie.Chiar am incercat sa ma si sinucid si stiu ca nu a fost o solutie buna. Nu mai stiu ce sa fac. Le-am povestit tot ce am vrut sa fac si tot ce simt, doar ca nu mi-au spus nimic. Pur si simplu au tacut. Plang zi si noapte din cauza asta. Ma gandeam cand o sa implinesc varsta de 18 ani sa merg inapoi in Romania. Dar nu stiu daca mai pot sa rezist 3 ani. Va rog dati-mi o parere, un sfat. Multumesc!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lioana a răspuns:

Lasa prietenii acum. Concentreaza-te pe viata ta. Fa-o cat de buna poti. Nemultumirea asta care te roade e daunatoare. Incearca sa accepti situatia pentru ca ai vazut ca nu poti sa o schimbi deocamdata. Nu stiu motivele parintilor tai dar daca ei accepta situatia asta inseamna ca acolo isi doresc sa fie.

| Eduard619 a răspuns:

Te gandesti prea mult la asta.
Sa vrei sa te sinuzici doar pentru ca nu ai prieteni? :\ ah e totusi o solutie prea drastica.Eu zic sa ii lasi pe ei sa decida daca nu le e bine acolo sa se intoarca inapoi in Romania, daca nu asta e situatia si nu prea ai de ales.Succes.